VIDEO OVER DE DEMONISERING VAN EEN A CHARGE-ONDERZOEKSJOURNALIST NAAR ELITE-PEDO’S

EXTRA: MINISTERIE VAN VEILIGHEID EN JUSTITIE NU DEFINITIEF KRANKZINNIG: “De ambtenaren gaan zwermen om energie op te doen voor de nacht, om informatie uit te wisselen en om in steeds wisselende samenstelling vijanden af te weren. Zo kunnen ze de wereld aan”

Na een reeks pijnlijke schandalen gaat de bezem door het ministerie van Veiligheid en Justitie. Ambtenaren moeten opener en betrouwbaar worden. Dat gebeurt onder meer met behulp van zwermsessies en summerschools.De hoogste baas van het ministerie – secretaris-generaal Siebe Riedstra – is enthousiast over het veranderprogramma ‘VenJ verandert’ dat in februari dit jaar van start is gegaan. Ambtenaren van Veiligheid en Justitie leren tijdens zwermsessies hoe ze kunnen samenwerken in flexibele teams. ‘Kijk als voorbeeld naar spreeuwen’, zegt een medewerker in een filmpje op het intranet. ‘Zij gaan zwermen om energie op te doen voor de nacht, om informatie uit te wisselen en om in steeds wisselende samenstelling vijanden af te weren. Zo kunnen ze de wereld aan.’

3 Replies to “VIDEO OVER DE DEMONISERING VAN EEN A CHARGE-ONDERZOEKSJOURNALIST NAAR ELITE-PEDO’S”

 1. Voordat men met psychopaten gaat zwermen: Beter gewoon op psychopathie gaan testen met een moderne psychopatentest, zoals de echte deskundigen zeggen.

  De psychopaten vervolgens UITNEMEN.

  Dan kun je de wereld ECHT aan.

  Anders wordt het een ROKENDE PUINHOOP.

  1. Krijg je eigenlijk wel eens iemand van de GGZ aan je deur, Stout? Of ben je al ergens onder behandeling?

   Zo nee: het zou wel eens tijd gaan worden dat jij getest en hoogstwaarschijnlijk uitgenomen gaat worden.

Geef een reactie