VIDEO VAN BILL CLINTON DIE 13-JARIG MEISJE VERKRACHT OP PEDO-EILAND?

MISSCHIEN ZIEN WE IN EEN HOEKJE JORIS DEMMINK NOG BEZIG OP HET PEDO-ORGIE-EILAND VAN JEFFREY EPSTEIN * DE CHRIS KLOMP-SQUADS MAKEN OVERUREN IN HET WEGSPINNEN VAN DE WEERZINWEKKENDE DELICTEN VAN DE PEDO- EN PLUNDER-ELITE

5 Replies to “VIDEO VAN BILL CLINTON DIE 13-JARIG MEISJE VERKRACHT OP PEDO-EILAND?”

 1. Als Vervloesem nu anoniem gegaan is met een Guy Fawkes maskertje op, dan moeten we misschien nog even op de video wachten.

  Waarom steeds al die aankondigingen van “de verbrijzelende grote klapper” die nooit komt (behalve bij Dresden en dat lijkt de gek gemanipuleerde zombies in PB BV al vanaf 1945 ook niet te interesseren. Fiets gejat door een SS’er. Moord de Duitse bevolking maar uit. Eigen schuld dikke bult. In oorlog is alles toegestaan huh…..van die types die ook geen poot uitsteken als er voor hun ogen een vrouw kapotgeslagen wordt)?

 2. Iedereen kan zich Anonymous noemen. En The Next News Network is gewoon Niburu, maar dan zonder de UFO’s. Uiteraard hebben we nog geen video gezien.

  Eerste reactie onder de video:

  ‘Well, so far you have reported on several disastrous events per day for months involving the Clintons, and nothing has ever stuck.’

 3. Ik heb foto’s, getuigenverklaringen, ambtelijke rapporten en films waarop te zien is dat de USA 1,2 miljoen mensen bewust en gericht levend tot gruwelsoep kookt in een klip en klaar oorlogsMISDRIJF.

  Daarna zijn ze “over lijken” gegaan om ermee weg te komen.

  De (planmatig?) tot een soort rare flegmatieke lethargie gedebiliseerde bevolking van wauwelende Pietjes Wijs reageert er niet op.

  Hillary Clinton is een ijskoude, schaamteloze psychopate, die onstuitbaar ‘working like a demon’ door zal gaan als het filmpje van ‘cigar Bill’ (stamina -wat is dat- ‘of sorts’ hoor) met de dertienjarige inderdaad opduikt, zo valt te voorspellen.

  Ze zal alsdan nog steeds tegen de grond gewerkt moeten worden en rabiaat tegenspartelend worden afgevoerd naar een extra beveiligde inrichting, alwaar ze samen mag luchten met psychopaten als Kissinger, Brzezinski, Rumsfeld, Powell, Wolfowitz en de dames Allbright en Rice enz….

 4. Zowel Mc. Donald als de Clinton gang worden door precies dezelfde schaduwbelangen via afgedwongen gecompromitteerde mishandelingen in ruil voor de ‘macht’ bij de cojones gehouden. De geldmonopolisten zeggen het al zo lang als ze de mensheid via hun aardse drek compleet opgekocht bij de ballen houden. Namelijk; “Ons zal het nooit iets kunnen deren wie of wat er op het pluche waar dan ook op deze planeet zogenaamd wordt gepeild, zolang als ons geldsysteem de standard is zullen wij via onze betaalmonopoly het leven van alles wat ademt bij de wieg tot aan het graf parasiterend verslaafd & als energiejunkies tot onze dood in de naam van onze god lucifer blijven uitzuigen…”

 5. Alsjeblieft, meneeer de classicus: plurium interrogationum.

  “Video van Micha Kat die baby verkrachtte, in stukken sneed en op at in pedoparadijs Laos?”

Geef een reactie