VIER REBELLERENDE DEMOCRATEN VORMEN ONWEERLEGBAAR BEWIJS: DE COMPLETE IMPEACHMENT IS EEN SCAM EN EEN SHAM

IN NEDERLAND IS ER GEEN ENKELE POLITICUS DIE TEGEN DE TERREUR VAN DE PEDO DEEP-STATE DURFT IN TE GAAN MET BAUDET EN WILDERS ALS DE GROOTSTE EN MEEST WEERZINWEKKENDE VERRADERS/COLLABORATEURS * WE HADDEN PIM FORTUYN ALS DE ‘NEDERLANDSE TRUMP’ EN OOK WITTE RAVEN ALS DE ‘GROEP BONTES/VAN KLAVEREN‘ MAAR DIE ZIJN ALLEMAAL OPGERUIMD

DE SPIN VAN GELAUFF: STEEDS BENADRUKKEN DAT TRUMP ‘PAS DE DERDE’ PRESIDENT IS DIE IS GEIMPEACHED WAARMEE HIJ OP EEN LIJN WORDT GESTELD MET CLINTON EN JACKSON DIE WEL SERIEUZE MISDADEN PLEEGDEN * DE PEDO-CORRESPONDENT VAN GELAUFF (MET BELASTINGGELD BETAALD) WORDT ZO VEEL MOGELIJK WEGGEHOUDEN EN MOET ZIJN SPINS EN LEUGENS NU SPUIEN IN EEN EIGEN ‘NIEUWSBRIEF’

While the votes to impeach President Trump on charges of abuse of power and obstruction of Congress fell mostly along party lines, three Democrats bucked their party on Wednesday evening to vote against impeaching the president on at least one of the articles. Reps. Jeff Van Drew, D-N.J., and Collin Peterson, D-Minn., voted against both articles of impeachment. Rep. Jared Golden, D-Maine, voted in favor of impeaching Trump on abuse of power, but not on obstruction of Congress. Another Democrat, presidential candidate and Hawaii Rep. Tulsi Gabbard, voted “present” on both impeachment resolutions. LEES VERDER BIJ FOX

4 Replies to “VIER REBELLERENDE DEMOCRATEN VORMEN ONWEERLEGBAAR BEWIJS: DE COMPLETE IMPEACHMENT IS EEN SCAM EN EEN SHAM”

  1. Iedere politicus is een criminele handlangers van de Federal Reserve in Washington waar de werkelijke macht (ook die van Nederland) zetelt en waar ons op schuld gebaseerde en geperverteerde “wettige” (we mogen geen ander gebruiken!) betaalmiddel vandaan komt:

    Zou er op ons geld geen rente zitten dan zouden bankiers en politici meteen werkloos zijn en een èchte baan moeten gaan zoeken. Politici zullen daarom altijd de financiële belangen van institutionele beleggers (dat zijn bankiers) laten prevaleren boven de belangen van een heel volk. NOOIT zullen onze politici het gebrek aan kwaliteit van ons wettige betaalmiddel ter discussie stellen, hun métier is immers onlosmakelijk verbonden met het geperverteerde geld van de Federal Reserve dat ze met kwade opzet in omloop hebben gebracht.

    Met dit geld moeten we de afschuwelijke hersenspoelingen van de NOS betalen, we moeten onze eigen onderdrukking betalen, we moeten belasting betalen (werken bijna de helft van onze arbeidstijd voor de overheid en niemand weet waar al dat geld naar toe gaat), we zijn gedwongen hypotheken te nemen voor onbetaalbare huizen, in geen enkel land zijn auto’s zo duur als in Nederland…de lijst is uitputtend. Met het geld hebben onze politici nagenoeg het hele volk bij de strot. NOOIT ZULLEN ONZE POLITICI HIER OVER SPREKEN!

    WIE DIT WEET GAAT NATUURLIJK NOOIT MEER STEMMEN. Stemmen is heel erg dom. Het enige dat je bij de stembus bereikt is dat je de carrière van een misdadiger financiert.

    1. Een zeer groot aantal Nederlanders is geestelijk zó ziek gemaakt door onze politici en hun media dat ze volkomen onterecht denken vrij te zijn. Het menselijk brein heeft geen brandscherm tegen verkeerde informatie en daar wordt handig gebruik van gemaakt!

Geef een reactie