4 Replies to “VIJFDE BEVRIJDINGSTOESPRAAK MICHA OVER HET CORRESPONDENTS DINNER; ORP KRIJGT STEEDS MEER VORM”

 1. Knap dat u hetzelfde begrijpt, media hier maken hier propaganda die geen directe relatie heeft met abonnementen. Lollig is het dan, dat hun propaganda zo weinig succes had bij Pim Fortuyn.

  Vooralsnog is het wel bekend bij de propaganda producenten, dat steun aan iets door hun propaganda een negatief effect heeft. Dit was te zien bij het boek De Da Vinci Code, wat verboden werd door de paus om beter verkocht te doen worden. Ook andere boeken worden officieel verboden door het Vaticaan, om het beter verkocht te krijgen. Als het Vaticaan een boek uit de roulatie wil nemen, dan worden zowel negatieve als positieve berichten verhinderd, het wordt onbekend gemaakt bij het publiek. Oplagen worden vervolgens opgekocht om vernietigd te worden, uit bibliotheken gestolen en andere zaken.

  Geert Wilders bijvoorbeeld, komt hoger in de opinie peilingen, als hij negatieve aandacht krijgt. Vooral de linkse anti-PVV acties, leveren de PVV veel zetels op.

  Zelf kijk ik die gevaarlijke nonsens van Marc Rutte niet, dat is de beste manier om dergelijke afleiding van belangrijke zaken tegen te gaan. Als er geen aandacht aan wordt besteed, dan heeft het geen succes.

  Wat wel aandacht behoeft, is dat door de sancties tegen Rusland door Marc Rutte, er nu een wereld oorlog bezig is. In de Russische media is hier erg veel aandacht voor. Deze Marc Rutte nonsens zet deze belangrijke actualiteit naar de achtergrond, het is daarom een misdadige gebeurtenis. Sancties tegen Irak hebben in het verleden ook geleid tot oorlog. Twee oorlogen zelfs, met ISIS erbij drie oorlogen in Irak door onder meer sancties.

  Sancties die slechts de bevolking schade toe brengen, niet de politici. Dutchbat zat in Irak toen daar ISIS op kwam zetten, de Nederlandse Luchtmacht bespreekt niet eens de mogelijkheid ISIS te bombarderen in Irak, maar agiteert tot een oorlog met Rusland door bombardementen op ISIS in Syrië te bespreken, waar ze van President Assad terecht geen toestemming voor hebben.

  Propaganda hier is meestal geheimhouding met een afleidingsmanoeuvre, waar de media aandacht aangeven voor een andere agenda. Deze stijl van Marc Rutte met congres grapjes, is ook die van het All Smith Dinner. All Smith was de eerste Rooms Katholieke burgemeester van New York.
  https://duckduckgo.com/?q=jesuits+al+smith+dinner&iax=1&ia=images
  Luciferische toestanden.

 2. He Micha, nu we elkaar weer eens spreken. Leg eens uit wat ‘Deeeeeep behind enemy lines’ precies betekent als jij het zegt? Want als ik je goed begrijp is Ierland sodom en gomorra en laat de NWO juist daar allemaal proefbalonnen op (wateroorlog, homohuwelijk). Dan steun je toch juist de enemy lines want je zit er middenin.

Geef een reactie