VOLKSKRANT EN TELEGRAAF TRAPPEN MET OPEN PEDO-OGEN IN FAKE BOMBER FALSE FLAG

DE TELEGRAAF: ‘WRAY ZEI DAT DE BOMMEN ZEKER NIET NEP WAREN MAAR DAT WEL NOG MOET WORDEN ONDERZOCHT OF ZE OOK ECHT ZIJN’ * DE VOLKSKRANT PUBLICEERT ENORME FOTO VAN FAKE-POSTERS OP DE VAN VAN DE FAKE-BOMBER

DE WAARHEID OVER DE FAKE-BOMBER EN DE PEDOPHILE DEEP STATE MET LIZ CROKIN * DE MSM ZIJN NU BESPOTTELIJK EN CRIMINEEL OF HET KRANKZINNIGE AF

4 Replies to “VOLKSKRANT EN TELEGRAAF TRAPPEN MET OPEN PEDO-OGEN IN FAKE BOMBER FALSE FLAG”

  1. Bij journalist zijn hoort ook verantwoording afleggen. Verantwoording naar uw lezers, verantwoording naar de mensen over wie u schrijft, verantwoording naar de redacteur. Dat laatste bent u zelf, maar de rest niet.

    Daarom vraag ik u nu: Waar is uw bewijs dat dit allemaal nep is?

    Vooralsnog is het namelijk zo dat nog (enigszins) ongewis is of ze echt uit Republikeinse hoek kwamen of dat ze door een republikein zijn gemaakt ‘in opdracht’. Daarbij is ook onbekend met welke reden ze zijn gemaakt. Moesten ze mensen vermoorden? Moesten ze mensen bang maken? En in dat laatste geval: Wie moest er bang worden gemaakt? Republikeinen, Democraten, zwevende kiezers? Of allemaal?

    En die posters, hoe weet u zo zeker dat ze nep zijn? U bewerkt toch zelf ook beeldmateriaal (of laat dat doen)? Balkjes voor de ogen van Demmink, Chris Klomp die eruit ziet als een zombie.. . Waarom zijn deze foto’s dan nep?

    Ik ben benieuwd naar uw antwoorden.

Geef een reactie