VOLLEDIG CORRUPT EN CRIMINEEL: DOEK VALT VOOR IVO OPSTELTEN, ‘ERE-LID’ VAN DE VVD

IVO OPSTELTEN IN ONROEREND GOED-ZWENDEL MET JORIS DEMMINK ALS BURGEMEESTER VAN UTRECHT * ‘HET WAS NIETS, HET IS NIETS EN HET ZAL NIETS WORDEN’ * KAN HET NOG SMERIGER? NOG CORRUPTER? NOG PEDOFIELER? * JA, JA EN JA, IN HET NEDERLAND VAN MARK RUTTE WEL!

MET DANK AAN WEARECHANGEROTTERDAM EN KLEINTJE MUURKRANT * BANDEN IVO OPSTELTEN EN JORIS DEMMINK ZIJN SYMBIOTISCH TE NOEMEN: VAN MINVERVA VIA HET REUNISTENBESTUUR TOT UTRECHTSE OG-MAFIA EN MINISTERIE VAN JUSTITIE

[wp_ad_camp_1]

Wist onze opoe al. Kennis is macht. En hoe comfortabel is het niet als je een tupperware boxje met kennis in de vriezer hebt staan als je in de penarie raakt? Hebben we een leuk voorbeeld over opgeduikeld. Het is nog niet helemaal rijp, maar toch de moeite waard om het heel voorzichtig in de etalage te schuiven. Komt ie.
Tussen 1992 en 1999 was Ivo Opstelten burgemeester van Utrecht en woonde met zijn gade in een aangenaam pand aan de Emmalaan. Volgens onze in deze materie zeer goed thuis zijnde informant kwam in die tijd nog wel eens ene Kees Eijrond bij Ivo aanwippen. Een cultureel bevlogen ondernemer die wij in het verleden al een paar keer een flinke beurt hebben gegeven (1). Kees ging bij Ivo op audiëntie om te kijken of ie niet voor een appel en een eij krakkemikkige historische panden van de gemeente kon overnemen. Om die een culturele bestemming te geven en vervolgens uit te baten. Kees zou volgens eerder genoemde informant bij die fishing operations af en toe zijn vergezeld door een hoge mieter van het Ministerie van Justitie. Ene Joris Demmink. Of dat van invloed is geweest voor het welslagen van die operations weten we niet, maar wel staat vast dat Kees bij verschillende gelegenheden met een vette vis thuiskwam. Later kreeg Ivo als minister van Justitie de zaak Demmink voor zijn mik en zag hij zich genoodzaakt om een onderzoek te laten instellen naar de kwaaie verhalen over de vermeende koterhopspraktijken van zijn secretaris-generaal. Het onderzoek ging met drie slag naar de kant. En nou zijn wij de laatste die zullen beweren, dat het schaduwrijke gerommel met wrakke Utrechtse panden daarbij een rol heeft gespeeld. Maar zeg niet dat het niet kan. Inmiddels zijn we een paar haltes verder en geniet Joris van zijn AOW en heeft Kees na een langdurig juridisch gevecht een hotel geopend in Lissabon. Een van zijn partners daar zou een van oorsprong Nederlandse koterkruiper zijn die de poten heeft genomen uit Canada toen het vuur onder zijn ballen even te heet werd. Daarnaast zou er nog een vrij jonge Nederlandse gozer actief zijn in het nieuwe Portugese horecadomein, wiens vader in het verleden tot de nomenclatura van Utrecht behoorde. Ondanks het feit dat deze bestuurder al jaren Zwitsers ingezetene was. Maar dat kadootje pakken we later nog wel eens uit. Eerst eens flink focussen op wat ons vandaag in de schoot is geworpen. Stay tuned.

7 Replies to “VOLLEDIG CORRUPT EN CRIMINEEL: DOEK VALT VOOR IVO OPSTELTEN, ‘ERE-LID’ VAN DE VVD”

 1. Voor degenen hier die denken dat je Poetin dan tenminste nog wel kunt vertrouwen als je eigen opoe:

  Poetin wil verder bouwen op een kuis (!) verrot fundament, psychopathische dekmantel V.N., door Churchill c.s. gelegd om na WOII, conform de wet van de jungle, met gruwelijke horror-crimes tegen het menselijk geslacht WEG TE KOMEN.

  =======================
  “Russia is ready to work on the basis of broad consensus on the further development of the United Nations with all partners. But we believe that attempts to undermine the authority and legitimacy of the United Nations are extremely dangerous. This can lead to the collapse of the entire architecture of international relations,” Putin said.

  #Putin to #UNGA: We want to coordinate a group to fight #ISIS & terror through the UN http://t.co/wdTm78euxB pic.twitter.com/AdT8ZjonbJ

  — RT (@RT_com) September 28, 2015
  In this case there would be no other rules left “but the rule of force,” he warned. The world would be dominated by “selfishness rather than collective work” and characterized by “dictate rather than equality.”
  ======================

 2. In een psychopathocratie als PB BV kun je je eigen opoe trouwens niet vertrouwen (en je vanaf de wieg staats-gemanipuleerde vader en moeder ook niet).

  Was het niet Maarten Biesheuvel die ons (in zijn fameuze werkje “In de Bovenkooi” meen ik, reeds leerde dat je aan kennis van het latijn niets hebt……als classificeerder in de Rotterdamse haven (evt. door psychopaten ‘one way or the other’ in het geniep daartoe vernederd als Willem Aantjes bij de Kampeerraad)?!

  1. Kennis van Latijn is erg nuttig.
   Erg veel woorden in west Europese komen uit latijn, of zijn er samenstellingen van.

   En met Koine Grieks, kan je zelf het woord “psychopaat” begrijpen.
   Psychopaat, ψυχή – πάθος, het betekend vertaald zo iets als “passie van geestelijke activiteit”.

   Men kan dat dan vertalen als concentratie, bevlogenheid.
   Waarop men vervolgens misschien kan begrijpen dat Psychiaters erg gevaarlijke kwakzalvers zijn, want geestelijke passie is geen ziekte, maar normaal voor elke schrijver, componist, sporter, en zo meer.
   Kwakzalvers dus die de uitslag van rechtszaken bepalen, slechts met kennis van klassieke talen wordt zulks zichtbaar als een levensgevaarlijk bijgeloof. Fictieve ziektes waar dit volk slachtoffer van is.

   Psychopathie is een verzonnen woord, het is geen ziekte.
   Maar als u dat als oorzaak van gevaarlijk handelen beschouwd, zal u blind blijven voor de werkelijke oorzaken, zoals verleiding die eenieder kent, maar gestuurd kan worden. Men laat met bijgeloof in psychiatrische woorden toe, dat de farmaceutische industrie miljoenen verdiend, dat psychiaters in gevangenissen salaris graaien hoewel normale medische zorg daar erg weinig aanwezig is.

   De Psychiatrische middelen in Nederland gebruikt werden veelal getest in de Sovjet Unie.

 3. Joris zal (evenals Tricks) van wat meer genieten dan van zijn (secuur geïncasseerde: het kan, dus waarom zouden we het laten….eerlijk is eerlijk) AOW, zo valt te vrezen voor de belastingbetaler.

  Daarbij zijn psychopaten niet of nauwelijks te chanteren:

  ‘The law does not or should not apply to them’

  Met grandioze (!) horror-crime onder dekmantel van oorlog “Dresden”, waar o.a. tienduizenden kinderen, van baby’s tot achttien-jarigen, zijn overgoten met brandende fosfor, terwijl deze kleinen tegelijkertijd met uit de stratosfeer afgeworpen monsterbommen levend te barsten werden geslagen en als met vlijmscherpe, door reuzenhand bediende hakmessen aan repen gesneden, komen ze vooralsnog ook ijskoud weg…….terwijl ze de stenografiste van Auschwitz als 91-jarige nog gewoon van haar bed lichten wegens medeplichtigheid aan oorlogsMISDRIJF. Eerlijk is eerlijk en gerechtigheid ‘muss sein’.

  1. Winston Churchill heeft 6 Nederlanders vermoord, toen hij militair was.
   Dat was in de Boerenoorlogen in Zuid Afrika.
   De Britten zijn daar in Zuid Afrika de eerste concentratie kampen begonnen.

   De Duisters werden verslagen in de Eerste Wereld Oorlog.
   Hitler kwam uit Oostenrijk.

   De rol van Nederland in deze 3 oorlogen was, dat Nederland weigerde hun landgenoten te helpen in Zuid Afrika, die daardoor uitgemoord werden in Britse concentratie kampen, dat Nederland neutraal bleef in de Eerste Wereld Oorlog, waar onze historische bondgenoten Duitsland en het Ottomaanse Rijk verslagen werden.

   De regering hier was dus toen al corrupt, want deze zaken waren volstrekt tegen het belang van het Nederlandse volk. Grootste historische misdaad van de Haagse politici mij bekend, was onder de regering Thorbecke, die hier Bisschoppelijke zetels liet installeren in 1953.

   1. Winston Churchill, deze fat man was een nog veel grotere moordenaar dan genoemde Hollanders.

    Voor en tijdens de WW1 was fatman minister van marine, toen WW1 was uitgebroken wilde fatman via de Oostzee opstomen naar Danzig West Preussen om daar met scheepsgeschut wat te bombarderen.

    De toenmalige Britse regering olv de prime-minister keurden dat plan af.

    Maar ja je moet zulke jongens wel af en toe hun spelletje gunnen en laten spelen moet de Britse regering hebben gedacht en hebben fatman met sigaar het speeltje Gallipolie maar laten spelen.

    De brave jongens die gesneuveld zijn kunnen het waarom aan hem niet vragen
    de jongens die de slachtpartij hebben overleefd hebben het ook niet gevraagd.

Geef een reactie