VOOR MARCEL GELAUFF IS HET BESTRIJDEN VAN MICHA BELANGRIJKER DAN HET BIEDEN VAN DE WAARHEID AAN ZIJN KIJKERS EN LUISTERAARS

MICHA HEEFT HET FRAAIE PERSBERICHT OP DE SITE VAN DE RECHTSPRAAK OOK DOORGESTUURD AAN VILLAMEDIA, ADVOCATIE EN NRC HANDELSBLAD

DE VOORMAN VAN DE NOS DIE IN OPRDACHT VAN DE GROEP-DEMMINK EEN NOOIT VERTOONDE HETZE IS BEGONNEN TEGEN MICHA -MAAR ‘GEEN BANDEN HEEFT MET PEDO-NETWERKEN’- WEIGERT MELDING TE MAKEN VAN DE HISTORISCHE OVERWINNING VAN MICHA OP DE CRIMINELE RECHTER WESTENBERG OMDAT ZULKS NIET IN HET BELANG IS VAN DE GROEP-DEMMINK * EN DAT TERWIJL ZIJN NOS MET JEROEN DE JAGER ZEER VEEL AANDACHT AAN DE ZAAK-WESTENBERG HEEFT BESTEED DIE ZELFS OOIT DE OPENING WAS VAN HET 8 UUR-JOURNAAL * JEROEN DE JAGER IS DOOR GELAUFF TEGEN MICHA OPGEZET EN GEDWONGEN AANGIFTE TEGEN HEM TE DOEN * WIE GRIJPT IN?

5 Replies to “VOOR MARCEL GELAUFF IS HET BESTRIJDEN VAN MICHA BELANGRIJKER DAN HET BIEDEN VAN DE WAARHEID AAN ZIJN KIJKERS EN LUISTERAARS”

 1. Voor de goede orde: Prins Bernhard BV is een verholen, op weerzinwekkend proactief ANTI-sociaal geweld gebaseerd ONNODIG EN ILLEGAAL construct….

  …..dat drijft op fatsoen en argeloosheid van de grote massa, die denkt dat de ander globaal ook zo in elkaar steekt, maar die zich geen voorstelling kan maken (vandaar: buitenaards) van het ‘pure evil’ 100% narcistisch draaien en malen van de raderen van de ‘alien mindset’.

  Dat laatste wordt door deskundigen gezien als het grootste probleem bij de aanpak van het pas tamelijk recent wetenschappelijk ontdekte = het bestaan vastgestelde (!) EXTREEM GEVAARLIJKE type (abnormaal energiek gericht, niet op -zogezegd “vrij lomp” aandoende- directe bevrediging van krankzinnige moordlust, zoals de klassieke seriemoordenaar, maar op heimelijke infiltratie van machtsposities binnen met name de overheidsadministratie) zgn. ‘ADAPTED COMPENSATED psychopath’.

  Let wel: deze krankzinnige moordrobots hebben geen (werkelijk!) besefVoor de goede orde: Prins Bernhard BV is een verholen, op weerzinwekkend proactief ANTI-sociaal geweld gebaseerd ONNODIG EN ILLEGAAL construct….

  …..dat drijft op fatsoen en argeloosheid van de grote massa, die zich geen voorstelling kan maken (vandaar: buitenaards) van het ‘pure evil’ 100% narcistisch draaien en malen van de raderen van de ‘alien mindset’.

  Dat laatste wordt door deskundigen gezien als het grootste probleem bij de aanpak van het pas tamelijk recent wetenschappelijk ontdekte = het bestaan vastgestelde (!) EXTREEM GEVAARLIJKE type (abnormaal energiek gericht, niet op directe bevrediging van krankzinnige moordlust zoals de klassieke seriemoordenaar, maar op heimelijke infiltratie van machtsposities binnen met name de overheidsadministratie) zgn. ‘ADAPTED COMPENSATED psychopath’.
  van ziekte of afwijking bij ZICHZELF. Ze melden zich niet vanzelf!!!

  De NORMALE mens moet zich ervan bewust worden en fatsoenlijk (testen en uitnemen) PROACTIEF ingrijpen.

  We kúnnen in deze kwestie niet wachten tot het kalf verdronken is en dan een rechtszaakje beginnen!

  DRINGEND!

 2. VOOR MARCEL GELAUFF IS HET BESTRIJDEN VAN MICHA BELANGRIJKER DAN HET BIEDEN VAN DE WAARHEID AAN ZIJN KIJKERS EN LUISTERAARS
  —————————
  Dat maakt dat Gelauff uitstekend (!) past in het verdorven naoorlogse geallieerde (‘deep state’ SS in “broederlijke” samenwerking met de gruwelmoordenaars van Dresden) construct…..Prins Bernhard BV, dat voor de ongeïnformeerde goegemeente moet doorgaan voor de bevrijde en in volle soevereiniteit herstelde “Staat der Nederlanden”.

 3. Niet de huid verkopen voordat de beer geschoten is, Micha. Er is je nog geen cent toegekend (daar is het je natuurlijk vooral om te doen) dus wacht nou eerst maar eens de definitieve uitspraak af.

Geef een reactie