VOORPUBLICATIE UIT HET BOEK VAN STEVE EN MICHA: JOHN DE MOL, COKE, DIEFSTAL, SEKS EN MAFIA

BREAKING: JOHN DE MOL STAL ZELFS HET CONCEPT VAN BIG BROTHER WAARMEE HIJ MILJARDAIR WERD. DE MOL STAL HET CONCEPT VAN BOB GELDOF. GELDOF HEEFT GEPROBEERD HIEROVER TE PROCEDEREN IN NEDERLAND MAAR MOEST WIJKEN VOOR DE INTIMIDATIES VAN DE DE MOL-MAFIA. DIT IS AAN MICHA VERKLAARD DOOR DE ADVOCAAT VAN GELDOF DESTIJDS, PAUL REESKAMP. REESKAMP STAPTE HIERNA OVER NAAR.. HET KANTOOR VAN JOHN DE MOL!

Kennelijk is een bepaald eerlijk gedeelte van het OM de bescherming door de ‘VVD-Justitie’ van o.a. John de Mol en zijn rechterhand geilneef Peter R .de Vries zat.

De flamboyante en gewetenloze Amsterdamse ex-beurshandelaar’ Rat in pak Florian van Laar zit achter de tralies in een mega-cocaïneonderzoek van de Nederlandse en Belgische justitie (29 augustus 2016). Sinds SBS-presentator Frank Masmeijer, tevens verdachte van een Belgisch mega-cociane transport, is gepakt rommelt het voor het eerst stevig in de kringen van maffiaboss John de Mol. Nu publiceren wij reeds jaren dat John de Mol nauwe banden onderhoudt met de handelaars is en smokkelaars van cocaine. Uiteraard bijgestaan door zijn media-hitman Peter R .de Vries die de coke-concurrentie en mensen die de waarheid publiceren moet uitschakelen door ze de gevangenis in te helpen met zijn smeercampagnes. Zie ondermeer:

Corrupt RTL-NL doet anonieme lasterlijke en valse aangifte tegen Brown wegens bedreiging.

Als voormalig directeur van de wititwas-centrale en ‘vermogensbeheerder’ Eureffect kreeg Van Laar de afgelopen jaren vanwege zijn exorbitante levensstijl de bijnaam van de Nederlandse Wolf of Wall Street, naar de Amerikaanse filmhit over een gewetenloze beurshandelaar in New York die zich ook te pletter snoof aan de cocaïne en neukte met hoeren en/of schandknapen.

Van Hoofdverdachte tot SBS Presentator.
Sinds kort is Van Laar hoofdverdachte in het lopende drugsonderzoek ’Gadolinium’ van het eerlijke
gedeelte van het Landelijk Parket, een onderdeel van justitie dat zich richt op zware criminaliteit. Een justitie-woordvoerder bevestigt dat Van Laar reeds een half jaar geleden is opgepakt. Bij de inval werd 2,5 miljoen euro in contanten in beslag genomen, een hoop ‘kitty- porno’ en wat cocaïne voor eigen gebruik. De 54-jarige handelaar werkte in het verleden onder andere voor de ‘prestigieuze’ Amerikaanse misdaadbank Merrill Lynch. Ook Van Laar’s zakenpartner Thomas Kuis (47) uit Spakenburg zit vast als vermeend kopstuk in de smokkel van Zuid-Amerikaanse cocaïne, verstopt in vruchten en vruchtensappen, via de Antwerpse haven. Indien hun voorarrest wordt opgeheven kunnen zij net als Frank Masmeijer per direct bij SBS van maffiaboss John de Mol aan de slag als presentator of misdaadjournalist bij RTZ-Crime.

Transport onderschept! Is dat de reden dat John de Mol gedwongen was de witwas-centrale Talpa te verkopen?
Justitie linkt het duo met nog vier anderen aan een transport van duizend kilo cocaïne, met een straatwaarde van 30 miljoen euro, dat in december 2015 in Raamsdonksveer werd onderschept. Bronnen rond het onderzoek melden dat het OM de verdachten tot nu toe op de korrel heeft voor in totaal vijfduizend kilo coke. Eerder ontdekten de Belgen al partijen van drieduizend kilo en duizend kilo die ongecontroleerd in ons land aankwamen. De raadsman van Van L.aar wil niet reageren. Kuis’ advocaat Brian de Pree zegt dat zijn cliënt betrokkenheid ontkent en hoopt op een mooie toekomst bij SBS of RTL. Zie voor de totale ontmaskering van John de Mol en Peter R de Vries en zijn misdaadjournalistiek-drek vanavond de Stem van de Straat op Salto2.

Noot: Nieuws verdwijnt waar de De Mol-groep verschijnt.

Van: Schaap, Jacqueline (jacqueline.schaap@kmvs.nl)
Verzonden: woensdag 24 mei 2006 9:35:05
Aan:jestelesto@hotmail.com

Geachte heer Brown, Namens onze cliënten Talpa TV B.V., Talpa Media Holding N.V. en de heer John de Mol bericht ik u als volgt. U heeft gisteren 23 mei jl. op grote schaal een artikel verspreid over John de Mol dat oorspronkelijk heeft gestaan op http://www.belg.be. Het artikel is niet voor niets door de eigenaar van die website verwijderd, het artikel is evident onrechtmatig jegens John de Mol en de Talpa ondernemingen. Zoals de Belgische advocaat van John de Mol aan de eigenaar van de website http://www.belg.be heeft laten weten staan de verwijzingen in het artikel gelijk met laster en eerroof in zijn ergste vorm. Het verder verspreiden van het artikel door u is een zelfstandige onrechtmatige daad. Bovendien is ook de door u toegevoegde mededeling dat John de Mol nieuws kan fabriceren en nieuws kan laten verdwijnen onjuist en onrechtmatig. De bewering ontbeert ieder bewijs en is volkomen uit de lucht gegrepen. Cliënten lijden schade als gevolg van uw onrechtmatig handelen en zij stellen u hierbij aansprakelijk voor die schade. Namens cliënten verzoek ik u het verder verspreiden van het bewuste artikel en van de uitlatingen over het maken en verdwijnen van nieuws met onmiddellijke ingang te staken en gestaakt te houden.
Hoogachtend,

J.A. Schaap

johndemol

Het betreffende verhaal was mij reeds in grote lijnen bekend sinds het eind van de jaren zeventig. Dit gerucht ging zoals wij dat noemden rond in de ‘circle of trust’ van de Amsterdamse onderwereld. Het was dus niet nieuw voor mij noch voor vele anderen. In die tijd was de Gooise media-matras nauw verweven met de Amsterdamse onderwereld en het bindmiddel was een wit poeder uit Zuid- Amerika. Het was de periode van het ‘Wilde Witte Westen’, van de opkomst van ‘vrije jongens’ die allemaal of in het onroerend goed zaten of in de media-productiebedrijfjes of in de drugs of in alle drie tegelijkertijd. De ‘BV-tjes’ sprongen als paddenstoelen uit de grond en/of waren de volgende dag weer failliet, bijvoorbeeld als er een drugstransportje was mislukt of als deze of gene ‘statutair bestuurder’te heftig en te lang met zijn neus in de poeder had gehangen. Wekelijks zo niet dagelijks werden er wilde snuif en sex party’s in het Gooi gehouden.

Iedereen scheurde rond in hun -al dan niet geleaste- zwarte BMW of Mercedes met hele of halve topcallgirls strak in het stoeipak. En iedereen liep met drugs in de rondte te sjouwen, hetzij voor eigen gebruik, hetzij voor de handel. Het kon niet op! Oom agent wist nog van niets en reed trots rond op zijn dienstfiets met een hele grote politiebel zodat iedereen hem reeds op een kilometer afstand kon horen aankomen. Een van de grootste Gooise party-leveranciers uit die tijd was V., die nog een relatie heeft gehad met Mathilde Willink, V. werd later als een van de weinigen gearresteerd voor handel in het ‘Gooise’ witte poeder en was ook verdachte van de moord op Mathilda. Dat is allemaal nog na te lezen in oude kranten. Je kon geen ‘productiebedrijfje’ binnen lopen of de spiegel met coke lag al klaar op het bureau, niet zelden naast (of boven) een stoeipoes- secretaresse die meestal niet eens haar eigen naam kon spellen, maar op haar terrein een ‘echte kanjers’ was en daarom vaak een bliksem-carrières maakte in het mediagebeuren. Van ‘coke-hoer’ naar ‘getalenteerd’ en gevierd TV-presentatrice in no time!. Het geld groeide bij wijzen van spreken in die tijd net zo snel uit de grond als de coca-planten op de zonovergoten plantages in Colombia! Ook de Bruinsma-clan met ‘acteur’ Geurt Roos in de hoofdrol was van de partij en die bracht zeg als eerste ‘enige lijn’ lijn in het hele gebeuren hetgeen ondermeer leidde tot een soort van verplichte ‘party-tax’ voor de horeca hot-spots in het Gooi die men verplicht was te voldoen of anders………. Het mocht aanvankelijk de Gooise ‘witte pret’ niet drukken. Dit is natuurlijk een periode die vele oudgedienden die nu op directie- of bestuursposten zitten graag uit de media houden. Ik heb John de Mol niettemin -in tegenstelling tot wat gangbaar is bij Talpa- in de gelegenheid gesteld tot wederhoor. Dat bleef natuurlijk uit.
Zie ook:
Imperium John de Mol gebouwd op drugsgeld!

reeskamp
Advocaat Paul Reeskamp bond namens Bob Geldof de strijd aan met het maffia-imperium van John de Mol. De zaak kwam nooit voor de rechter na ‘machinaties’. Kort daarop vertrok Reeskamp naar het kantoor van Jacqueline Schaap, de vaste advocaat van John de Mol

Imperium John de Mol gebouwd op drugsgeld!

Voor de veel bezochte Belgische site belg.be valt het te hopen dat het zijn bewijzen dat John de Mol en Peter R. de Vries hun TV-successen hebben gebouwd op crimineel geld van de criminele Bruinsma-groep kunnen hardmaken. Volgens de site zou het imperium van De Mol gefinanceerd zijn met drugsgeld van Charles G. Peter R. de Vries zou daarbij een bemiddelende rol hebben gespeeld. Als wederdienst zou De Mol vorig jaar geld hebben gestoken in de politieke ambities van Peter R. de Vries toen hij -een niet geslaagde- poging deed om een zetel in de Tweede Kamer te veroveren.

De Belgische aanval op de Talpa-baas lijkt echter ingegeven door de Nederlandse vijanden van John de Mol…. Belg.be schrijft op basis van niet nader genoemde bronnen: “In Nederland is John de Mol een zakelijke topper, een media-tycoon te vergelijken met de Italiaanse Berlusconi. Door zijn programma ‘Big Brother’ internationaal uit te rollen is hij samen met zijn Endemol-partner Joop van de Ende Euro-miljardair geworden. Maar bronnen vertellen Belg.be dat er een luchtje aan deze invloedrijke heer hangt. Zo zou hij de financier zijn geweest van de politieke ambities van misdaadjournalist Peter R. de Vries. Dit is uitgelopen op een fiasco: de Nederlanders zagen de journalist niet zitten in hun politiek. Maar hoe kwam deze invloedrijke televisie-magnaat aan zijn start kapitaal?” zo vraagt de site zich af om direct ook het antwoord te geven:

In de jaren 80 zou John de Mol als een soort loopjongen van een beruchte Nederlandse crimineel hand- en spandiensten hebben verricht. Deze zelfde heer zou indertijd John de Mol en zijn toenmalige kompaan Willem Ruis geholpen hebben hun faillissement te voorkomen. Dit door via een zekere Charles G. (toenmalig eigenaar van een verhuurbedrijf van televisies aan particulieren) één miljoen aan drugsgeld in hun business te pompen. Door dit criminele startkapitaal is John de Mol uiteindelijke miljardair geworden. Aldus Belg.be.

De Mol zou zich in die tijd hebben laten adviseren door misdaadverslaggever Peter R. de Vries. Belg.be schrijft: De contacten met de Nederlandse onderwereld zouden in de jaren 80 zijn gelegd door dezelfde Peter R. de Vries die in 2005 door John de Mol werd gefinancierd. Alle bovengenoemde zaken zullen worden behandeld in de strafzaak tegen de in januari opgepakte Heineken ontvoerder Willem Holleeder. De man die door de Nederlandse justitie verantwoordelijk wordt geacht voor tenminste 25 liquidaties.
Bronnen bij ZijOnline vertellen dat de Belgische site hartelijke contacten onderhoudt met een aantal Nederlandse sites, waaronder Witheet.com, een Nederlandse website die in de Verenigde Staten is geregistreerd. De onbewezen aanval op De Mol zou ook te maken hebben met de verhalen dat de Talpa-eigenaar verantwoordelijk wordt gehouden voor uitlatingen van misdaadjournalist Bas van Hout in het programa Barend & Van Dorp waarin hij met beschuldigende vinger wees naar Steve Brown als de ‘genius’ achter ‘ontvoeringsplannen’ waarvan John de Mol jr. het slachtoffer diende te worden. Die ontvoering werd ‘verijdeld’ omdat de Amsterdamse politie de familie De Mol tipte over de ophande zijnde ontvoeringsplannen. Van betrokkenheid van Brown, zoals Bas van Hout beweerde, is officieel niets bekend. Sinds deze bizarre aantijgingen van Van Hout bij Barend en Van Dorp probeert Brown op zijn eigen site en die van geestverwanten verhaal te halen. Ook stelde Brown De Mol verantwoordelijk voor de door hem geleden schade door die aantijgingen van Van Hout op Talpa. Tot een rechtszaak is het echter nimmer gekomen.

bron: Belg.be

Geef een reactie