VOORSPELLING: IN 2018 KOMT ER EEN EINDE AAN ONZE MONARCHIE

HIER DE LINK NAAR DE ANALYSE VAN DE KERSTTOESPRAAK VAN ONZE KONING DOOR JOHN H. BASEMANS-ORACLE

Is er in de post disclosure-world nog plaats voor onze monarchie of voor any monarchie? Vergeet niet dat de kersttoespraak het enige moment in het jaar is dat onze koning rechtstreeks kan communiceren met het volk! Als hij dus hidden messages wil afgeven, is dat het aangewezen moment!

2 Replies to “VOORSPELLING: IN 2018 KOMT ER EEN EINDE AAN ONZE MONARCHIE”

  1. Hier zien we een duidelijk voorbeeld van iemand die als gevolg van pathetische eenzaamheid te veel ruimte geeft aan zijn ziekelijke fantasie. Vanwege het totale gebrek aan referentiekader doordat je helemaal niemand meer om je heen hebt ga je rare gedachten in je hoofd halen, en zoek je steun bij een nieuwe ster aan het plotterfirmament die blijkbaar dat zwarte bandje te strak om zijn hoofd heeft zitten waardoor zijn hersenen vanwege een tekort aan zuurstof niet meer op volle capaciteit kunnen werken.
     
    Hoewel Micha zijn naam niet kan spellen, lijkt hij er toch wel erg van onder de indruk. Ik zal hem maar eens opnemen in de reeks van plottertjes die ik zo’n beetje volg om op de hoogte te blijven van wat er speelt in het gekkenhuis…

  2. “VOORSPELLING: IN 2018 KOMT ER EEN EINDE AAN ONZE MONARCHIE”

    Mijn eigen inspanning zal er steeds meer uit bestaan dat DEZE poppenkast zo snel als maar mogelijk onze wereld wordt uitgebannen. Zo zoek ik binnen het AZC-wereldje al langer naar de achtergronden van DEZE (lees alleen al de comments onder die opruiende bagger van heilstijl en je weet direct onder wiens regie zij gierig betaald liggen!) kwibus, maar wordt werkelijk bij elke stap dichterbij ervan overtuigd eveneens met een gecabaliseerde patsy te maken te hebben..;

    “Het grootste nepnieuws van 2017 was dat Patricia Paay zichzelf als slachtoffer presenteerde van sexting, terwijl ze zelf de aanstichter was van de affaire door zelf tientallen seksfilmpjes rond te sturen.”

Geef een reactie