VOORSPELLING ‘NOSTRADAMUS’ KAT: DIT GAAT BINNENKORT GEBEUREN IN NEDERLAND…

…ALS REACTIE OP DE AANHOUDENDE VERKRACHTINGEN EN PLUNDERINGEN VAN HET VOLK DOOR DE ‘ELITE’ * WAT HEBBEN MENSEN WIER KINDEREN ZIJN VERKRACHT, ZONDER BAAN, GELD, HUIS EN TOEKOMST NOG TE VERLIEZEN? * KIJK OOK NAAR HET SCHOKKENDE INTERVIEW MET HANNAH VAN GELDER OP DE SITE VAN STEVE

[wp_ad_camp_1]

5 Replies to “VOORSPELLING ‘NOSTRADAMUS’ KAT: DIT GAAT BINNENKORT GEBEUREN IN NEDERLAND…”

 1. Held van de oppermoellahs en vader van de Islam, zo zal de kleinzoon van prins Bernhard verbijsterend als een konijn uit de hoge hoed komen in geestelijke navolging van de SS brokkenpiloot zijn grootvader.

  Aldus ‘Nostradamus’ DSR

 2. Wat die messentrekster betreft: Misschien laat de kleinzoon van prins Bernhard op uw kosten daarom voor vele honderdduizenden € hekken om al zijn verblijven aanleggen. De messentrekkers worden dan vervolgens op de samenleving losgelaten die inmiddels een probleem voor de (normaliter ambteloze!!!) sinjeur begint te worden.

  Daarna wordt hij moslim, nee oppermoellah en gaat zo de moskee in. Het interesseert hem geen bal (zoals z’n charmante grootvader zei).

 3. De gemiddelde Nederlandse tamelijk gruwelijke “grijze muis” (dit is een kwestie van matige aanleg tot gezonde persoonlijkheidsontwikkeling) is gewoon een onverschillige collaborateur met ‘pure evil’ totdat ze ZELF tegen de keiharde realiteit van wat de ‘alien mindset’ voor ze in petto heeft aanlopen, of ze ZELF een bepaalde opvatting ergens over hebben en bijv. toch niets meer te verliezen.

  Dan werken ze ook nog eens NIET SAMEN. Er was bij Poot, Aantjes, De Roy van Zuydewijn en allen die bijv. bij de Hongerwinter of door de Politionele Acties familie hebben verloren, geen zweem van besef dat ze met strapazen van dezelfde als ‘berserk’ op macht en controle gerichte psychopathische “charmante schavuit” te maken hadden……en hiertegen GEZAMENLIJK hadden moeten optrekken, elkaar hulp en getuigenissen aanbiedend e.d..

  Zoals gezegd is dit fenomeen haast een groter probleem dan ook de doortrapste optelsom van ‘pure and true evil madness’ van prins Bernhard kaliber.

Geef een reactie