VOORZITTER KINDERMISHANDELING-STUURGROEP KOMT NIET GETUIGEN OVER KINDERMISBRUIK

DE WAANZIN VAN DE ZAAK-DEMMINK KENT GEEN ENKELE GRENS MEER * HEEL NEDERLAND WORDT VERWOEST OM DE ‘REPUTATIE’ TE BESCHERMEN VAN DE ‘ELITE’ * ‘STRIJDER’ TEGEN KINDERMISHANDELING OPSTELTEN WEIGERT TE VERKLAREN OVER DE PEDONETWERKEN EN KINDERVERKRACHTINGEN VAN DE STAATS-‘ELITE’

[wp_ad_camp_1]

Wat is er nou precies aan de hand met Ivo Opstelten en zijn komst naar de Van Well-verhoren? We hebben nu de situatie bereikt dat de voorzitter van de door de Ministeries van Justitie en VWS ingestelde ‘stuurgroep’ weigert zijn brijdrage te leveren aan het exposen van een netwerk van kinderverkrachters en -moordenaars zelfs als hij daarte door de rechter wordt gesommeerd. Nader onderzoek levert op dat Opstelten voorzitter was van deze ‘stuurgroep’ in de periode 2008-2010, maar wie hem zou hebben opgevolgd blijft duister op basis van openbare bronnen. Wel interessant is te zien wie naast Opstelten nog meer in deze fop-stuurgroep zitting namen die maar een doel heeft: het ‘witwassen’ van en netwerk van staats- en elite-pedofielen. We zien de naam van Erik Akerboom, de huidige politie-tsaar die ook aanwezig was op de afscheidsreceptie van Joris Demmink en Pia Dijkstra, de vrouw van voormalig Schiphol-baas Cerfontaine die de hetze leidde tegen de familie Poot die weer belangrijke strijders waren/zijn tegen Joris Demmink. Tsja. Geen enkele politicus of journalist stelt een vraag over de krankzinnige verwikkelingen rond Opstelten als elite-pedo-getuige. Zelfs Bontes niet. Het doet een beetje denken aan de al net zo krankzinnige verwikkelingen rond kinderombudsman Marc Dullaert. Wat is dat toch met die kinderen in Nederland?

3 Replies to “VOORZITTER KINDERMISHANDELING-STUURGROEP KOMT NIET GETUIGEN OVER KINDERMISBRUIK”

  1. Heel Nederland wordt verwoest…..ach ja waarom niet?

    Geen geweten, geen mededogen/empathie, geen schaamte, 100% narcist enz. enz.. Kortom ‘dead inside’.

    Waarom zou Nederland -de ‘alien mindset even volgend- anders behandeld moeten worden dan bijv. Dresden (‘like the moon now, nothing but minerals’ in de zin van volkomen dood)?!

    Wat is er aardig en wonderlijk aan spelende kinderen, olifanten, rijstplukkers, neushoorns, bergbeklimmers, warme bakkers, orang-oetans, varkensfokkers en “geestelijk gehandicapten” (lebensunwertes Leben)?

    Allemaal waardeloze excrementen: een kernfusie-bom erop.

Geef een reactie