VORMEN BREXIT EN DONALD TRUMP WERKELIJK OVERWINNINGEN OP DE NWO? HET TEGENGELUID. WAT VINDEN JULLIE?

‘NOTHING GETS ON THE NEWS THAT THEY DON’T WANT TO GET ON THE NEWS! EVERYTHING IS PART OF THE PLAN! THINGS LIKE THIS DON’T JUST HAPPEN WITHOUT THE NWO CONTROL’ * ALS JE DIT ZIET LIJKT HET WEL DUIDELIJK: HET IS ALLEMAAL FAKE EN NEP EN BEDOELD OM ONS TE MISLEIDEN

4 Replies to “VORMEN BREXIT EN DONALD TRUMP WERKELIJK OVERWINNINGEN OP DE NWO? HET TEGENGELUID. WAT VINDEN JULLIE?”

 1. Misschien heeft engeland amerika mij de neus genomen. Verboden exit polls, moord op politica, “nek aan nek race” etc , alle kenmerken voor doorgestoken kaart aanwezig.
  Eigen handelsovereenkomsten zonder tipp, handel met rusland, eigen territotale wateren en visvangst, etc.

 2. Er is maar 1 manier om de ware ‘culprits’ bij de kladden te grijpen:

  TESTEN EN UITNEMEN.

  ‘Adapted compensated psychopaths’ zijn capabel om immens complexe militaire operaties op te zetten die niet begrensd zijn door moreel besef. Vandaar ook ‘false flag’ operaties waarbij de “eigen onderdanen” (nergens verantwoordelijk voor) niet ontzien worden.

  Daardoor zijn ze ‘alien’ en nauwelijks te ontdekken, volgen en uit te pluizen door zelfs normale krijgers/militairen.

  Dus de totale ineenstorting van de EU kan inderdaad al 20 jaar of langer geleden gepland zijn door krankzinnigen van Churchill, Brzezinsky, Kissinger, Kerry en PB kaliber.

 3. Natuurlijk was dit gepland. We zaten al op de rand van totale economische collapse. Nu kunnen ze lekker het volk met de Brexit de schuld daarvan geven. Ook toevallig dat nu het laatste van ons geroofd wordt namelijk de pensioenen. Als er niets meer te jatten valt, dan gewoon oorlog. Liefst voor november zodat Obama lekker in dat witte huis kan blijven zitten. Dan wordt het geen Trump, Brexit en alleen maar veel asielzoekers. Als je nu niet wakker bent dan wordt het je nooit meer.

Geef een reactie