VOSKUIL-VERRADERS-KRANT EN DE MH 17-JOURNALISTIEK

WE HERKENNEN IN DE AD-PUBLICATIE OVER MH 17 ALLE KLASSIEKE ELEMENTEN VAN DE GIGA-COVER UP * ALLES WORDT GEFOCUSED OP HET LEED EN DE ‘EMOTIES’ OM MAAR NIET TE HOEVEN SCHRIJVEN OVER DE FEITEN EN DE DOOFPOT * WALGELIJK, WEERZINWEKKEND VERRADERS-PROZA WAARMEE HET VOSKUIL-VOD DANST OP DE LIJKEN VAN DE DOOR RUTTE EN TIMMERFRANS AFGESLACHTE LANDGENOTEN
[wp_ad_camp_1]
AD NOEMT DE MH 17-RAMP NU ‘ONDENKBAAR’ OM NIET TE HOEVEN BERICHTEN OVER DE GIGA-FRAUDE ROND HET ‘ONDERZOEK’

Hoe verwerk je het ondenkbare? Hoe leef je verder als je je kinderen en je schoonouders verliest bij de crash van MH17? Evert van Zijtveld over een jaar vol steun en warmte in een collectief rouwend land. En over de pijn. ‘Die pijn is niet minder geworden en ik weet eigenlijk ook niet of ik dat wel wil.’ Naast de voordeur van hun huis in Vleuten staat een gedenkplekje. Een foto van Frederique, een foto van Robert-Jan, heel veel bloemen én twee kaarsen die altijd branden. Altijd. Als Grace en Evert van Zijtveld er niet zijn, zorgen de buren wel dat de vlammetjes niet doven. Ze branden nu al bijna een jaar, die kaarsen. 363 dagen is het geleden dat Frederique en Robert-Jan, samen met hun opa, oma en 294 anderen neerstortten op een akker in Oost-Oekraïne. Hun vlucht, MH17, uit de lucht geschoten in een oorlog die niet de hunne was. Een raket, afgeschoten door een onbekende, maakte van het ondenkbare een feit. Grace en Evert verloren op 17 juli 2014 hun twee kinderen én hun (schoon)ouders. LEES VERDER IN HET VOSKUIL-VOD

4 Replies to “VOSKUIL-VERRADERS-KRANT EN DE MH 17-JOURNALISTIEK”

 1. Mh17 is neergeschoten door een Oekrains jacht vliegtuig en niet door een buk.
  Waarom hadden ze anders die tegel winnaar nodig om te verklaren dat hij een stukje van een buk raket had gevonden op de crashsite(spin).
  Een westers propaganda medium heeft verklaart dat de russen hun verhaal hebben gewijzigd maar ik heb het nog geen rus zelf horen zeggen(spin).
  Als het buk was geweest was het ook niet nodig om de crah site te beschieten en te vernietigen wat de oekrainers geprobeerd hebben.
  Waarom wordt de tape van de blackbox angstvallig geheim gehouden door Nederland? Als het een buk was staat daar niets op wat een nadeel zou kunnen zijn voor Oekraine en de EU. Daaruit kun je concluderen dat er waarschijnlijk een schreeuwende piloot op staat de zegt dat hij beschoten wordt door een vliegtuig.
  Hoe zit met die foto’s van het vrak met die kogelgaten.
  Kijk de documentaire op corbettreport.com
  Dit zou betekenen dat Kiev moetwillig een Nederlands pasagiersvliegtuig uit de lucht heeft geschoten voor propaganda doeleinden en in zeer grote waarschijnlijkheid met goedkenning van Nederland!!!!!!!
  En om nu af te sluiten met een citaat van jouw Micha.
  Kan het nog erger kan het nog satanistiser, ja dat kan.

 2. Het is jammer eigelijk, dat Prins Bernhard zelve, al rouwend, geen rouwkrans meer is kunnen komen leggen.

  Dan had Voskuil daar ongehinderd uitgebreid verslag van kunnen doen.

  Mooi en waardig…..

Geef een reactie