VRAGEN AAN DE TELEGRAAF PER MAIL NAAR HILL & KNOWLTON

‘STRATEGY DIRECTOR’ TANNO MASSAR IS DE ENIGE IN NEDERLAND DIE NAMENS DE TELEGRAAF NOG COMMUNICEERT MET DE BUITENWERELD * WE MOGEN HEM NIET BELLEN WANT DAN RENT HIJ NAAR DE POLITIE WEGENS ‘STALKING’ * MASSAR TROK EEN SPOOR VAN VERWOESTING DOOR CORPORATE NEDERLAND
[wp_ad_camp_1]
Geachte heer Massar,

Ons eerdere contact over uw client TMG eindigde met uw dreigement aangifte tegen mij te zullen doen wegens ‘stalking’ als ik zou doorgaan met datgene waarvoor u door TMG wordt betaald, het beantwoorden van vragen van journalisten. Ik weet natuurlijk niet of u het ontvangen van een email van mij ook ziet als ‘stalking’, maar ik neem het risico dat u aangifte tegen mij gaat doen desalniettemin in het belang van het Nederlandse volk dat mijns inzens recht heeft op de waarheid over de grootste krant van Nederland. Hier volgens zes vragen over TMG:

1. Waarom heeft de redactie het in memoriam-artikel verwijderd over Kees Lunshof?
2. Geven jullie toe dat jullie voormalige adjunct-hoofdredacteur Kees Lunshof (door jullie ‘een parel van de krant’ genoemd) een van de beste vrienden was van Joris Demmink en samen met hem kinderen misbruikte?
3. Is jullie huidige hoofdredacteur P. Jansen op de hoogte van de werkelijke aard van zijn ‘mentor’ en ‘ontdekker’ Kees Lunshof?
4. Heeft Kees Lunshof er als vriend van Demmink persoonlijk in 2008 voor gezorgd dat Micha werd ontslagen bij De Telegraaf als correspondent ZO Azie nog voordat hij een letter in de krant had kunnen publiceren?
5. Waarom schrijftDeTelegraaf nu niet meer over Micha Kat nu hij de krant noodlottig dreigt te worden terwijl de krant eerder in 2012 uitgebreid berichtte over elke scheet om Micha te demoniseren?
6. Heeft TMG een strategie om te overleven nu het concern op alle fronten kopje onder aan het gaan zijn? Zo ja, wat is die strategie?

Geef een reactie