VRIJDAG 22 BLAAST DEZE SITE TMG VOLLEDIG OP

BREAKING: VRIJDAG AS. ZAL DEZE SITE VIA ENKELE TELEFOONTJES NAAR DE TELEGRAAF HET COMPLETE CORRUPTE EN CRIMINELE NAZI-, LEUGEN- EN PEDO-BOLWERK OPBLAZEN * ER KOMT ZO VEEL BAGGER NAAR BUITEN OVER DE TELEGRAAF DAT TIEN PARLEMENTAIRE ENQUETE-COMMISSIES NIET GENOEG ZULLEN ZIJN * VERKRACHTEN VAN KLEINE KINDEREN, OMKOPEN EN CHANTEREN VAN RECHTERS, CORRUPTIE, DIEFSTAL, VALSHEID IN GESCHRIFTE EN ZELFS MOORD: DE TELEGRAAF IS DE CAMORRA VAN DE LAGE LANDEN * BE THERE OP DEZE SITE, VRIJDAG VANAF 11 UUR

7 Replies to “VRIJDAG 22 BLAAST DEZE SITE TMG VOLLEDIG OP”

 1. Dieper gravend komen we dan tot de ontdekking dat we deze hele rotzooi in feite te danken hebben aan de “kwaliteit” van ons geld. Gezond geld heeft namelijk helemaal geen criminele bankiers en even criminele handlangers in de politiek nodig: het wettig betaalmiddel zèlf is dus hun broodheer. En daarom zullen onze politici hun despotische oorlog met financiële dwangmaatregelen tegen het nederlandse volk met alle mogelijke middelen (dus ook gewapenderhand: ESM-verdrag) voortzetten.

  1. Geld is een middel, niet een doel.

   Onze pederasten aan de top van dit land betalen zelfs duizenden Euro’s voor Snuff films als “De London Boy”.
   https://www.youtube.com/watch?v=SeAc6UwfOuM
   Snuff gemaakt dankzij contacten in Amsterdam.

   U heeft geen enkel zicht op de realiteit meneer Bosman, informeer u.
   Deze rotzooi wordt bovendien vaak gesmeerd met chantage, bedreigen van de familie.

   Het zijn de wapens en manschappen die ze bedienen die bepalen wie er bankier is.

 2. Interessante ontwikkelingen bij de MSM. Want hoe nu verder met hun misdadige collusie? De oosterbuurtjes -altijd al wat voorlijk geweest op de nederlanders- spreken al onverholen van “die Lügenpresse”.

  Dus beste hoofdredacteuren van de kwaliteitsmedia:

  Haal op tijd jullie nek uit de strop en spring in de boten. Steeds meer mensen hebben jullie soort in de gaten!

  1. Die boten zullen zinken vanwege alle geplunderde goederen die ze mee willen nemen.

   Micha zit gelukkig in het buitenland, want in Nederland zou die vermoord worden.
   En zo was dat ook in Duitsland. Alle dissidenten werden er vermoord, de lafaards die over beleven werden lid van de Gestapo, de SS en zo meer.
   Duitsland was zelf het slachtoffer, dat zal men begrijpen als men zich realiseert dat die oorlogen tussen Calvinisten, Lutheranen, Orthodoxen en Japanners die 200 jaar de Katholieken hadden verbannen, geheel werden geleid door de Jezuïeten.

   De Rotschilds zijn bankiers voor het Vaticaan, Kurt Waldheim was een Jood die zijn eigen familie hielp uitmoorden, zo waren er ook Duitsers die Maarten Luther gingen verraden.

   Bent u moedig genoeg om zich te vergewissen van de waarheid?
   Misschien moet u vluchten zoals Micha, of onderduiken zoals ik, want iedereen gelooft de leugens van de romanistische antichrist, soms zelfs met een citaat van Johannes Calvijn.

   2015, nog steeds tracht de RK Kerk het woord “romanisme” te censureren in spellingscontrole.

Geef een reactie