VROUWEN-MISHANDELAAR EN CORRUPTE ZWENDELAAR BENADERD ALS DE KONING: DIT IS DE AFSCHUWELIJKE WAARHEID OVER CAMIEL EURLINGS

KIJK EN LUISTER GOED NAAR ONDERSTAAND INTERVIEW * DE CRIMINEEL DIE NEDERLAND VERWOESTENDE SCHADE HEEFT TOEGEBRACHT WORDT DOOR FRITS WESTER BEHANDELD ALS DE KONING ZELF, ALS EEN GOD * DAT KOMT OMDAT WESTER DE WERKELIJKE ROL EN POSITIE VAN EURLINGS KENT: NAAST JORIS DEMMINK DE KONING VAN DE NEDERLANDSE PEDO-DEEP STATE * EURLINGS MAAKT ZICH GEEN ENKELE ZORG OVER ZIJN TOEKOMST EN DAT HOEFT HIJ OOK NIET, WANT HIJ HOORT BIJ DE MACHTIGSTE PEDO-NWO-GROEP VAN HET VATICAAN

[wp_ad_camp_1]

Frits Wester durft Camiel geen fatsoenlijke vraag te stellen. Op het eind laat hij Camiel ontsnappen door niet door te vragen over de aard van de verwondingen van Tessa. We weten het nog steeds niet. Tessa zelf is afgekocht en/of zwaar geintimideerd. Ook de kans de waarheid te weten te komen via een eerlijk en openbaar proces wordt het Nederlandse volk niet gegund. Verbijsterend is het zelfvertrouwen dat Camiel uitstraalt omdat hij blijkbaar nog steeds denkt dat Nederland op hem zit te wachten. De waarheid is dat heel Nederland hem uitkotst, maar dat geldt niet voor de pedo-deep state die hem nooit zal laten vallen, net zomin als de kinderverkrachter Joris Demmink ook maar een seconde heeft hoeven vrezen voor zijn toekomst. Het respect dat Wester in de video toont voor de corrupte crimineel Eurlings die goed zou moeten zijn voor minimaal 10 jaar cel bewijst dat Camiel onkwetsbaar is. Er is ooit in het nieuws gekomen dat de geweldexplosie van Camiel werd veroorzaakt doordat Tessa hem ‘een homo’ noemde. Wester vraagt er niet naar. Een normale interviewer had de vraag gesteld: ‘Heb je de koning en de monarchie geen enorme schade berokkend? Zowel de koninklijke KLM als de positie van Nederland bij het IOC, de love baby van de koning, zijn door jou naar de klote geholpen’. We horen het niet. Maar we zijn wel blij met dit interview omdat het bewijst wat deze site al jaren schrijft: Camiel Eurlings is naast Joris Demmink de koning van onze pedo-deep state.

Eén reactie op “VROUWEN-MISHANDELAAR EN CORRUPTE ZWENDELAAR BENADERD ALS DE KONING: DIT IS DE AFSCHUWELIJKE WAARHEID OVER CAMIEL EURLINGS”

  1. Ze had hem waarschijnlijk iets van ‘pedo’ genoemd en in alle wijsheid hebben ze daar maar ‘homo’ van gemaakt omdat Camiel dat zelf heeft gezegd dan?

Geef een reactie