VS WORDEN ONDERGEDOMPELD IN DE TOTALE WAANZIN… VADER TED CRUZ ZEGT DAT ZIJN ZOON ‘DE NIEUWE CHRISTUS’ IS DIE ‘ZES MAANDEN DOORBRACHT IN GEBED’

WAT WE NU ZIEN IN DE VS IS BIJNA EEN EXACTE REPLAY VAN DE VAL VAN HET ROMEINSE RIJK * OOK TOEN GREEP DE RELI-WAANZIN OM ZICH HEEN * DE WERELD DAALT IN IJLTEMO AF IN EEN AFGROND VAN LEUGENS, WAANZIN, HYSTERIE EN PERVERSITEIT ZOALS DE GESCHIEDENIS NOG NIET EERDER HEEFT GEZIEN

2 Replies to “VS WORDEN ONDERGEDOMPELD IN DE TOTALE WAANZIN… VADER TED CRUZ ZEGT DAT ZIJN ZOON ‘DE NIEUWE CHRISTUS’ IS DIE ‘ZES MAANDEN DOORBRACHT IN GEBED’”

  1. Al die Christenen op Amerikaanse media zijn satanisten sektes, die een kerk gebruiken als dekmantel voor een satanstempel.
    Erg gevaarlijk, want vaak komen mensen in die kerken om Christendom te belijden, ze kunnen dan eindigen dan als slachtoffer in een satanisch ritueel.

    Er zijn ook echte Christenen in de VS, maar die zitten meestal in de gevangenis, op ze minst hun predikanten. Ik ken er ook verschillende die actief zijn op internet, maar hun naam zal echt niet verschijnen op Amerikaanse media, tenzij om ze te demoniseren.

    Zowiezo, je ziet toch aan die kop van Kenneth Copeland dat hij een satanist is, of heb ik betere ogen dan u?

  2. Mechanisch orerende paardenkadavers, geworpen in de buitenste duisternis, waar het geween is en het tandengeknars. Huichelend en tegen zichzelf glibberglabberend als guichelheil, Gollem of……Breedlove.

    Walgelijke vertoning.

Geef een reactie