WAALRE: SADO-PEDO-VERDACHTE ‘OVERLIJDT’ OPEENS DAAGS VOOR PROCES

EXTRA EN BREAKING: VERHOOR AUSTRALISCHE PEDO-KARDINAAL PELL TOONT DE WEERZINWEKKENDE EN SATANISCHE ARROGANTIE VAN DE KERK

[wp_ad_camp_1]

WAALRE – De rechtszaak tegen een 57-jarige man uit Waalre die maandagochtend zou dienen is afgeblazen door het plotse overlijden van de verdachte. De man zou zich als voetbalcoach hebben vergrepen aan een 15-jarige pupil. Zij kreeg ook diep-schokkende bedreigende teksten waarin de man onder andere martelingen en een bloedbad aankondigde. Naar aanleiding van deze zaak had zich een tweede meisje gemeld dat in 2007 zou zijn betast. De man is dit weekeinde overleden. Het OM wil daar verder niets over zeggen, maar is zoals gebruikelijk bij een dood niet-ontvankelijk in de zaak. Het wordt met de dag satanischer in Nederland Pedoland. Ongekende horror ligt nog in het verschiet nu de pedofielen zich aan het voorbereiden zijn op de definitieve machtsovername. Wie nu denkt dat er na de moorden op Marianne Vaatstra, Dascha, Els Borst en alle anderen nog een weg terug is voor Justitie heeft geen realiteitszin. Voor Micha heeft het intussen geen enkele zin meer te proberen zijn recht te halen. Het is te laat.

6 Replies to “WAALRE: SADO-PEDO-VERDACHTE ‘OVERLIJDT’ OPEENS DAAGS VOOR PROCES”

 1. Overigens: Psychopaten plegen geen zelfmoord in de zin van zichzelf ophangen op zolder, zoals de in genassaut kaaskoppenland depressief geworden “Piet Paaltjens”.

  Ze nemen bijv. wel, typisch ‘pure evil’ kickzoekend, zonder enige verhoging van de polsslag het risico van “met een atoombom naar Moskou vliegen”……van die dingen.

 2. Waalre? Dat is een berucht buurtje inzake luguber Kinder misbruikers..

  Plots dood..voetbalclub …dan wist die vast van ander misbruikers ook. Kinder clubjes voetbalclubjes worden steevast door misbruikers als voorraadschuren aan gehouden..zeker waar breed grijnzende joden en jodinnen bij staan te glimmen …tóch plastwerk?

  En “plots dood kon wel ns die witharig egyptische getinte insuline moordenaar uit Marum van willempie zijn dus evt mededaders hoog op de bestuursladders en bevriend met oranje

  “Everybody has some sort of general responsibility … Every member of the church has a responsibility to do what they can to protect children.”

  Even bedenken dat “beschermen” voor velen ook JUIST bestaat uit de Kinderen zelf verkrachten in de Hoop dan misbruikers te ontgaan door de Hij/Zij is van Mij signalen die dan uitgaan

 3. “Ongekende horror ligt nog in het verschiet nu de pedofielen zich aan het voorbereiden zijn op de definitieve machtsovername.

  Nog even, Micha, en Joris Demmink bestijgt de troon om in dit land orde op zaken te stellen.

 4. Overigen plegen psychopaten geen zelfmoord….hoewel ‘dead inside’ geen doodsangst kent.
  Ze hebben o.a. geen geweten of angsten waardoor ze geplaagd worden en zijn “stabiel” als een steen in mensengedaante.
  Het lijden van medemensen raakt ze totaal niet (wel geacteerd).
  Immuun voor depressies baggeren ze als een tank, letterlijk: DOOR het leven.

 5. NIETS is arroganter dan ‘dead inside’.
  Vreesloos, schaamteloos, empathieloos, verveeld, ongeïnteresseerd (en dit alles glad gecamoufleerd met “glimmende” levendige en biologerende tegenovergestelde suggestie/facade) 100% narcist (eigen hachje grenzenloos eerst: over andermans lijk) duikt bijv. een ambteloze SS hoogverrader ineens op als de Londense (rover)hoofdman van het illegale verzet en wordt ijskoud stadhouder van de USA/GB hier.

  Vervolgens wordt de overheidsadministratie omgebouwd, door corrupte bagger/lieden met de SS-moordenaars ‘mindset’ (die nu voor eersterangs!!! democraten moeten doorgaan) op sleutelposities te manoeuvreren, zoals de fundamenteel liegende BRD professor ROGG (zie link) van de Bundeswehr of de staatsrechters (zie: Karel de Werd) die uitspraken doen in de trant van 2 + 2 = 5 (terwijl zelfs juristen echt beter kunnen rekenen en weten).

  http://www.welt.de/geschichte/zweiter-weltkrieg/article136652994/Briten-hielten-Vernichtung-Dresdens-fuer-legitim.html

Geef een reactie