WAANZIN BIJ DE TELEGRAAF: KRANT MELDT ‘GEEN BEWIJZEN AFLUISTEREN TRUMP DOOR OBAMA’ TERWIJL HET BEWIJS VAN INTERNET AF SPAT

VERBIJSTERENDE ONTHULLINGEN OVER SPIONAGE DOOR DE VS-DEEP STATE GEHEEL IN LIJN MET RECENTE WIKILEAKS ‘VAULT 7’ * DE TELEGRAAF PROBEERT ALLES TE ONTKENNEN IN HUN STEEDS PSYCHOPATISCHER OORLOG TEGEN DE WAARHEID EN DE FEITEN

LEES HIER HET BETREFFENDE LEUGEN- EN PROPAGANDA-ARTIKEL UIT DE TELEGRAAF * HIER DE OVERWELDIGENDE BEWIJZEN DAT OBAMA TRUMP NIET ALLEEN TIJDENS DE CAMPAGNE AFLUISTERDE, MAAR OOK IN DE JAREN DAARVOOR EN NIET ALLEEN HEM, MAAR OOK ZIJN COMPLETE FAMILIE

[wp_ad_camp_1]

6 Replies to “WAANZIN BIJ DE TELEGRAAF: KRANT MELDT ‘GEEN BEWIJZEN AFLUISTEREN TRUMP DOOR OBAMA’ TERWIJL HET BEWIJS VAN INTERNET AF SPAT”

 1. Dit is globaal die erfenis, waarbij natuurlijk SS psychopaat Bernhard niet ontbreekt (als “goede vrind” van Allen Dulles):

  John Rappoport:
  ……………………..
  Digging out, exposing, and getting rid of the rot and corruption inside the CIA is on the order of turning around an oil tanker in a small lake.

  That rot and crime wasn’t built to its present level overnight. It has been built since 1948.

  The people who constructed it (with Allen Dulles right up there at the head of the line) assumed they could stage a coup. A national coup. They could essentially take over the country. And to a large extent, they did. JFK’s assassination removed a potential obstruction early in the game.

  Then, nothing. Until Trump.

 2. Of is Donner “democraat genoeg” om het advies te geven om hemzelf en Balkenende etc. te gaan vervolgen wegens naargeestige hand en spandiensten aan de psychopathische USA ‘deep state’, de erfenis van de gruwelmoordenaars van Dresden die met SS’er prins Bernhard (met dezelfde onverbeterlijke, moreel debiel = moreel debiel, ‘mindset’) een dealtje hebben gesloten?

  Enfin behalve dat er niets aan het handje is m.b.t. het afluisteren van Trum, is volgens de NOS ook het overgrote onderdeel van de totale bevolking overgelukkig hier….als de cijfers niet gemanipuleerd zijn.

  Wat dat dan zegt over narcistische navelstaarderigheid van de PB BV burger/idolaat of het met staatsmacht diep gemanipuleerd zijn van deze naar den vleze gelukkigen, staat er niet bij.

 3. In een land waar ijskoude oorlogsmisdadiger Donner in de Raad van State is gemanipuleerd, die een belangrijke (zo niet de belangrijkste of niet te negeren) “raadgevende” stem heeft, bij het besluit om oorlogsmisdadigers al dan niet te vervolgen, mag ons niets meer ‘flabbergasten’ natuurlijk……

  1. Als je nou eens kijkt naar de bronnen van Infowars piep je wel anders maar dat doe je natuurlijk niet… weer zonder na te denken alles afwijzen wat in strijd is met het wereldbeeld van de NWO en de pedofielen!

Geef een reactie