WAANZIN CORRUPTE MSM: BART VAN U. VAN ‘MOORDENAAR’ NU WEER ‘VERDACHTE’

WIE KAN DE MSM NOG SERIEUS NEMEN? * GERLOF LEISTRA, CHRIS KLOMP, MARCEL GELAUFF, MARCEL HAENEN, PETER R. DE VRIES, BART MOS: HET ZIJN SMERIGE BEDRIEGERS EN LAFFE VOLKSVERRADERS * PANIEK MSM GRIJPT RAZENDSNEL OP ZICH HEEN: HET ENE NA HET ANDERE ‘BOLWERK’ VAN ‘KWALITEITSJOURNALISTIEK’ STORT IN

[wp_ad_camp_1]

En toen was Bart van Urk opeens weer ‘verdachte’ nadat hij voortdurend door de hele MSM is betiteld als ‘de moordenaar van Els Borst’ (zie slider). En dan zou er nog iemand in Nederland moeten zijn die de ‘kwaliteitspers’ serieus moet nemen? We hebben het al vaker gezegd: de zaak-Bart van U. wordt het Waterloo van de pedo-justitie en het unieke maar doorzichtige afwisselen van de woorden ‘moordenaar’ en ‘verdachte’ verraadt dat het OM geen zaak heeft. Geen zaak althans voor een eerlijk en openbaar proces in de rechtzaal. Dus -net zoals in de zaken tegen Micha- wordt de ‘bevriende pers’ ingezet voor de ‘berechting’ van in dit geval de ‘moordenaar van Els Borst’. Jammer dat Micha -in tegenstelling tot Bart- beschikt over de power en de kennis van zaken -en over een goede en echte advocaat- om het OM voor de rechter te slepen voor deze onrechtmatige en achterbakse wijze van ‘proces voeren’. To be continued.

5 Replies to “WAANZIN CORRUPTE MSM: BART VAN U. VAN ‘MOORDENAAR’ NU WEER ‘VERDACHTE’”

 1. De Groot heeft bij Dascha 2 verschillende soorten drugs aangetroffen……..ga er maar aanstaan.

  Een algemene proactieve psychopatentest lijkt me hoe dan ook belangrijker dan een griepprik.

  Diverse types psychopaten veroorzaken (over de eeuwen) abjecte, immense en driedimensionale schade die nauwelijks nog in een geldbedrag valt uit te drukken. Het is regelrecht GRUWELIJK.

 2. door de hele MSM is betiteld als ‘de moordenaar van Els Borst

  Lijkt me wat grootspraak heer Kat, aangezien als je google er op naspeurt wordt er voor 99% verdachte gehanteerd zowel bij de NOS als de ex werkgever van je de Telegraaf.
  Ja ik laat 1% over aangezien je misschien nog een speldeprikkie kan vinden waar het net anders staat, maar de algemene tendens wordt hij als verdachte aangestuurd.

  “” Jammer dat Micha -in tegenstelling tot Bart- beschikt over de power en de kennis van zaken -en over een goede en echte advocaat-“”

  Dat is wel apart aangezien je advocaat destijds in samenspraak met jou met Bolhaar een deal wou maken en om kwijtschelding vroeg, vervolgens lopen jullie de zaak alleen maar te rekken zoeken en jengelen om een gaatje te vinden om te ontsnappen aan de strafvervolging.

  Als je sterke rechtszaak zou hebben zou je donateurs niet belasten met je flauwekul en zou je met eer ten strijde gaan, maar nee Kat komt weg met de hele dag in zijn bed liggen en wat jengelen en op deze wijze zijn donateurs te bespelen ………. als je het over krankzinnigheid hebt zit je bij jou op het goede adres, je zou een goed duo vormen met meneer Kaktus …….

 3. Formeel is iemand die nog niet is veroordeeld een verdachte maar elk verstandig mens zal er van overtuigd zijn dat Bart van U. de moordenaar van mevrouw Borst is.
  Micha is geen verstandig mens, die gelooft ook niet dat Jasper S. de moordenaar van Marianne Vaatstra is. Hij gelooft ook niet dat MH 17 door Russische separatisten is neergehaald en dat griepvaccins bedoeld zijn de griep te voorkomen. Hij gelooft wel dat Joris Demmink duizenden baby’s verkrachtte en in stukken sneed, ondanks het feit dat geen één geval kan documenteren, en dat de NWO (niemand weet precies wie of wat dat is) er op uit is de ganse wereldbevolking uit te roeien.

  We hebben hier te maken met een ziekelijke fantast, geen kruid tegen gewassen.

Geef een reactie