WAANZIN: JOURNALIST KAN GEEN SMAAD PLEGEN

BIJ HET OM GAAN ZE IN HUN HAATCAMPAGNE TEGEN MICHA DOOR ALLE WETTEN EN GRENZEN HEEN * JUSTITIE BEROOFDE MICHA VAN ZIJN VASTE EN SUCCESVOLLE ADVOCAAT * GEEN RECHTER MEER TE VINDEN DIE NOG ONPARTIJDIG KAN OORDELEN OVER MICHA * DIT IS DE GROOTSTE JURIDISCHE POGROM UIT DE NEDERLANDSE GESCHIEDENIS
[wp_ad_camp_1]
We zullen de komende dagen artikelen blijven wijden aan de meest krankzinnige strafzaak uit de Nederlandse geschiedenis: die van de ‘smaad’ tegen Marcel Gelauff. Het OM is zo verblind van vervolgings-waanzin (vanuit de directe persoonlijke betrokkenheid van de OM-top bij het dossier-Demmink) dat zelfs de meest elementaire juridische uitgangspunten niet meer in acht worden genomen. Zoals deze: een journalist kan in zijn beroepsuitoefening nooit smaad plegen. Hij kan hooguit een ‘beroepsfout’ maken als hij lichtzinning/onzorgvuldig te werk gaat. Het verschil tussen strafrecht en tuchtrecht is aan het OM anno 2015 niet meer besteed. De enige hypothetische figuur waarin een journalist smaad kan bedrijven is als hij in zijn werk persoonlijke rekeningen gaat vereffenen, zoals bijvoorbeeld Martijn Koolhoven van De Telegraaf deed in de fameuze zaak van de familie De Deugd. Maar Micha heeft geen enkele relatie met Gelauff, heeft hem nooit ontmoet en niets persoonlijks tegen de man, hij is er niet met mijn vriendin vandoor gegaan en heeft mij ook niet bedrogen in een zakelijke transactie. Micha werd kortom door niets anders geleid dat door het algemeen belang. En dan is smaad niet mogelijk. Einde verhaal voor het OM -dat overigens in geen van de zaken tegen Micha zijn status als journalist heeft willen erkennen en ernaar willen handelen, zoals door het volgen van de aanwijzing Toepassing Dwangmiddelen tegen Journalisten. Maar het zal Micha allemaal vermoedelijk niet helpen. Want er is inmiddels geen rechter meer die onafhankelijk over Micha kan oordelen na jaren van ongekende hetze en vervolgingen waarbij het uitgangspunt van het OM is: geen kwaliteit, maar kwantiteit. Als we tien zaken tegelijk tegen Micha hebben lopen, zal hij wel breken of zelfmoord plegen. Het is een wonder dat Micha nog onder de mensen is na al die jaren van ongekende terreur van de zwarte mafia. Hij hoopt nu meer dan ooit op uw steun! We will be victorious!

10 Replies to “WAANZIN: JOURNALIST KAN GEEN SMAAD PLEGEN”

 1. De EU Tirannie.
  Vorige eeuw was het verboden psychiatrische drugs aan kinderen voor te schrijven, maar deze eeuw beschadigt men al 1/3 van onze jeugd met deze gifstoffen.

  Ik zie dit land elk jaar hard achteruit gaan.
  Leuk wel dat iemand nog een mogelijkheid tot overwinning ziet.
  Gulden vernietigd, plicht tot tonen van het genocide nummer aan elke willekeurige politie agent zonder enige verdenking sinds 2005, of 100 Euro boete. Moorden op journalisten die alleen maar lekken over de werkelijke achtergronden van de militaire missies van landmacht, luchtmacht en marine.
  Na 5 – 0 achterstand roept de coach, we halen de overwinning?
  Laten we hopen dat ie weet wat ie zegt dan.

 2. Voor psychopaten zijn alle mensen lemmingen en calimero’s, waar je (dus) mee kunt doen wat je wilt.

  Dat klopt wel.

  Alleen de ‘mindset’ van psychopaten is door een diep (en onherstelbaar) genetisch defect VOLKOMEN , ja als niet van deze wereld, GESTOORD.

  1. Psyche = geest
   Pathos = ziekte
   Het is onmogelijk te bewijzen dat een geest ziek kan zijn, dan wel gezond.

   De geest heeft geen temperatuur voor een thermometer, scheidt geen bloed af, heeft geen huidskleur die een diagnose kan ondersteunen.

   Je kan dus niet bewijzen dat psychopaten bestaan.
   Zo dan lever je geen bijdrage aan inzicht dan wel eventuele oplossing van het gegeven van gedrag dat je klaarblijkelijk niet begrijpt.
   Als slechts een kinderachtige scheldpartij je bedoeling is, dan wil ik je waarschuwen, dat veel van die lui waar je op doelt juist baat hebben bij de propaganda rond psychiatrie.

   1. Psychopatie .. er zijn die hun Hart Volgen … er zijn die regels volgen

    https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2015/06/12/focking-shocking-peter-r-de-vries-pleegt-internetpest-fraude-en-misbruikt-pijp-meisje-chantal/comment-page-1/#comment-49332

    Wie meen je is de psychopaat in dat filmpje?

    Bible scholars are aware that Jesus Christ denounced the Pharisees. He said they nullified all the Commandments of God by their Tradition, “teaching for doctrines the commandments of men” (Mark 7:13; Matt. 15:6-9, etc.). His invective, in truth, cannot be equalled. All of Matthew 23 is like a whiplash.
    He likened Pharisaism to a whited sepulchre,

    indeed beautiful outwardly, but “inside full of dead men’s bones and of all uncleanness.”

    He called the Pharisees children of them that Killed the Prophets. He foretold they would go on Killing, Crucifying and Persecuting until the guilt for all the Righteous Blood shed from Abel on down would be upon them. ”

 3. Het gaat hier dus om NAADLOZE trawanten qua ‘mindset’.

  De huidige mechanisch orerende paardenkadavers, zoals Dick Cheney, Donald Rumsfeld, Richard Perle etc. etc. hebben dezelfde (gestoord) vreesloze, ijskoude ‘mindset’ als bijv. prins Bernhard, Allen Dulles en Winston Churchill.

  1. De namen die je noemt in dit commentaar, zijn soldaten die orders volgen voor een gezamenlijke agenda van macht naaierij.

   Ik ben blij dat je Winston Churchill erbij noemt, want die gaf opdracht tot bombarderen van burgerdoelen, waar juist mensen verbleven die niet bij de SS of de Wehrmacht werkten.

 4. Inderdaad: Een ambtenaar maakt in dienst ook geen proces-verbaal op wegens persoonlijk letsel. Dat kan helemaal niet.

  Wel is het verdonkeremanen van een PV een (zwaar) ambtsmisdrijf. Waar Übermensch en SS’er prins Bernhard en zijn (internationale) trawanten trouwens geen enkeke verhiging van de polsslag van krijgen.

  1. Men verdenkt Prins Bernhard er van, dat hij het Nederlands verzet verraden heeft.

   Als dit zo is. Het lijkt zo te zijn vanwege de Maltezer Ridder connectie. Prins Bernhard was een strijd kameraad van Benito Mussolini. Dan zou het nageslacht dit duidelijk behoren te beseffen.

   Was hij een man achter het Engelandspiel?
   Werden alle berichten van ons verzet onderschept door Maltezer Ridders?

Geef een reactie