WAANZIN TOT DE TIENDE MACHT: HILLARY DOODZIEK MAAR DAT MAG NIEMAND WETEN

DE VS STAAN OP HET PUNT EEN KRANKZINNIGE, SATANISCHE, CORRUPTE, MOORDDADIGE EN DOODZIEKE VROUW PRESIDENT TE MAKEN * MAAR ONTUTSENDE BEELDEN OVER HAAR DESPERATE FYSIEKE TOESTAND BLIJVEN MAAR OPDOEMEN * ALZHEIMER, PARKINSON EN EPILEPSIE GENOEMD * SECRET SERVICE LEKT OVER ‘AANVALLEN’ VAN HILLARY * MSM DRAAIT HET ALLEMAAL OM: ‘TRUMP IS UNFIT’

Hier een meer uitgebreide en diepgaande discussie over de fysieke gesteldheid van Hillary Clinton. Deze nieuwe ontwikkeling in de Amerikaanse presidentsverkiezingen heeft de potentie alles weer, voor de zoveelste maal, compleet op de kop te zetten. Voor de MSM is het het grootst denkbare drama, want die hebben zich reeds volledig in dienst gesteld van Hillary en de Clinton-mafia en zullen een verkiezing van Trump niet overleven -Trump heeft reeds aangekondigd dat hij de press-accreditaties van de New York Times zal intrekken. Maar then again, deze ontwikkeling geeft de MSM aan de andere kant natuurlijk ook een unieke kans Hillary te laten vallen. Is de wereld nu werkelijk zo krankzinnig geworden, dat de complete MSM in de VS een vrouw steunen president te worden die overduidelijk doodziek is en ook nog aangetoon corrupt en die een spoor van lijken en verwoesting achter zich heeft gelaten? En de Nederlandse MSM? Blijven die Hillary steunen? Zou het nog kunnen dat de Democraten een nieuw figuur naar voren schuiven om de strijd aan te binden met Donald Trumo, de zeer populaire Bernie Sanders? To be continued!

3 Replies to “WAANZIN TOT DE TIENDE MACHT: HILLARY DOODZIEK MAAR DAT MAG NIEMAND WETEN”

  1. Ze is met name (althans volgens diverse deskundigen) volkomen onopvallend doodziek.

    Zonder koorts en misselijkheid en onder een diep verantwoordelijkheidsgevoel en ware bezorgdheid voor het algemeen belang suggererende/acterende (af en toe falende) ‘mask of sanity’.

  2. De Democraten zijn zo corrupt dat als zelfs Jezus Christus himself ze zou leiden het nog een puinhoop zou worden. Bernie Sanders is een communist die zou het dus ombouwen tot een soort China, Cuba, Venezuela en daar moet je ook niet blij mee zijn. Het open zetten van de grenzen is de ondergang van heel Europa en de VS. De aanvallen, aanslagen en moorden van Moslims op christenen zullen alleen maar toenemen. Bedevaartgangers in Frankrijk moeten door de politie beschermd worden tegen aanvallen van moslims. Zelfs als Trump aan de macht zou komen is Europa reddeloos verloren. Dit alles is geen ongelukje maar een vooropgezet plan van de UN. Helaas zijn er nog maar weinig mensen die dit ook zien. Kijk maar eens op Drudgereport.com , Prisonplanet.com en Breitbart.com . Dan kom je zeker tot de zelfde conclusie als je nog niet helemaal gehersenspoeld bent.

    1. Bernie Sanders voters zijn nog dommer dan het achtereind van een varken. Het feit dat ze hem nog steeds steunen terwijl hij Hillary steunt spreekt boekdelen. Het land zal door open grenzen failliet gaan en een puinhoop worden. Omdat Bernie niet zo aangevallen is door de MSM moet je toch wel begrijpen dat hij ook een verrader is die voor de NWO werkt. Het merendeel van die Bernie en Hillary voters zijn corrupt of crimineel en krijgen hun geld van de staat. Allemaal verkapte uitkeringstrekkers die niks kunnen en willen. Ze willen alleen maar gratis geld en niet werken. Als je niet begrijpt dat dat niet goed gaat dan ben je echt een achterlijke Mongool.
      Als Bernie president zou worden is dat eigenlijk nog erger dan Hillary. Als Hillary president wordt breekt meteen de pleuris uit. Als Bernie president wordt gaat dat iets langer duren. Dit betekend dat de NWO meer tijd heeft om ons onder controle te krijgen. Het zou mij ook niet eens verbazen dat dit altijd de bedoeling is geweest van die Bernie show. Trump verschiet zijn kruit op Hillary en dan Neemt Bernie het zaakje over. Communisme en Fascisme zijn vormen van socialisme. Ben je een fan van Mao, Hitler en Stalin en wil je je vaderland verraden Stem dan in America Democraat. Trump strijdt niet alleen tegen de Democraten maar ook tegen de UN, de globalists, de MSM, de NWO en tegen de foute mensen binnen de republikeinse partij. De dingen die Trump roept zegt hij al 40 jaar.

Geef een reactie