WAAR BLIJFT CORONA-REACTIE KONING WILLEM? OF HEEFT HIJ ONS LAND INMIDDELS AL VERLATEN?

WAARSCHIJNLIJK KRIJGEN WE BINNENKORT DE VOLGENDE MELDING TE ZIEN OP DE WEBSITE VAN HET KONINKLIJK HUIS:

Het koninklijk paar is zojuist met de prinsesjes in het belang van het Nederlandse volk vetrokken naar Bariloche in Argentinie waar Maxima vele dierbare vrienden heeft en de familie Zorreguieta beschikt over uitstekende accomodaties. De reden van deze stap is, dat het koninklijk paar de strijd tegen Covid-19 op betere en effectievere wijze kan voeren vanuit Argentinie dan vanuit ons land. Het paar verwijst hierbij naar de overgrootmoeder van koning Willem, Wilhelmina, die in de oorlog om dezelfde reden is uitgeweken naar Londen. Op gezette tijden zal het koninklijk paar Nederlandse patriotten ontvangen in hun verblijven in Bariloche om zich te laten bijpraten over de laatste ontwikkelingen in de strijd tegen het afschuwelijke en dodelijke virus dat waarschijnlijk verwoestend zal gaan huishouden onder het Nederlandse volk. Deze dierbare gasten van het paar zullen eerst echter zes maanden in quarantaine gaan in Cordoba waar ze zullen worden getest door een team artsen dat is samengesteld door Maxima’s vriendin Cristina Fernandez de Kirchner. Het paar kan het Nederlanse volk melden dat deze stap geen nadelige gevolgen zal hebben voor de opleiding van de prinsesjes. Intussen zijn de gedachten van het paar bij het eerste Nederlandse slachtoffer van het dodelijke virus. Het paar heeft besloten dit slachtoffer te benoemen tot commandeur in de orde van de Nederlandse Leeuw. Het corresponderende lintje is inmiddels per speciale koninklijke koeriersdienst aangekomen in het TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg. De eerste maanden is het paar niet beschikaar voor de media en zal het zich bezig houden met kwartier maken in Bariloche.

2 Replies to “WAAR BLIJFT CORONA-REACTIE KONING WILLEM? OF HEEFT HIJ ONS LAND INMIDDELS AL VERLATEN?”

  1. Dat is wel leuk, maar allemaal niets vergeleken met het door het hoogverraderlijk de eigen eed op de Grondwet schendende uitwijken in mei 1940, waardoor Nederland BEWUST met huid en haar als vazalstaat in handen van Hitler werd gespeeld en deze hier conform intetnationale afspraken/internationaal recht ook het civiele bestuur in handen MOEST nemen……met alle *immens schadelijke* gevolgen voor Nederland en en vele tienduizenden min of meer direct getroffen staatsburgers en civiele ambtenaren van dien.

    Inmiddels is de Grondwet *met stille trom* (welke wakkere Nederlander herinnert het zich nog “als de moord op Kennedy”???) eind jaren ’60 (meen ik) op dit voor deze ware en vooral soevereine koningen zo heikele punt aangepast en mag de koning/het staatshoofd ‘anytime’ wettelijk “uitwijken” waarheen hij maar wil.

    Psychopaten passen typisch wetten aan of breien er omheen zodat ze hen passen…..:
    They suddenly and flabbergasting turn tables around and make you the culprit.

    DUS NIKS MEER MIS MEE ALS VIRUSBESTRIJDERS/coördinatoren IN BARILOCHE….!!!

Geef een reactie