WAAR BLIJFT HET DEMMINK-ITEM OP GEENSTIJL? DE CORRUPTE TMG-HONDEN LATEN OPNIEUW ZIEN WAAR ZE STAAN

ALLES WAT GEENSTIJL DOET IS IN HET BELANG VAN DE PEDO- EN PLUNDER-ELITE * VERBOD OP BERICHT NON-VERVOLGING DEMMINK OMDAT DE COMMENTS DODELIJK ZOUDEN ZIJN [ZIE POWNED] * GEENSTIJL HEEFT ALS FUNCTIE EEN ‘UITLAATKLEP’ TE BIEDEN VOOR DE WOEDE VAN HET VOLK MAAR TEGELIJKERTIJD DE PEDO- EN PLUNDER-ELITE TE FACILITEREN IN HET UITVOEREN VAN HUN HORROR-AGENDA

4 Replies to “WAAR BLIJFT HET DEMMINK-ITEM OP GEENSTIJL? DE CORRUPTE TMG-HONDEN LATEN OPNIEUW ZIEN WAAR ZE STAAN”

  1. “”Zuur dat is lekker verfrissend maar hoe gaat het daar in Nederland. Pensioentje weg, vakantiegeld gekort. Dat is dan lekker voor je. Eigen risico verhoogt. Binnenkort werkeloos, succes Pispoes. Doei”””

    hmmm ik wist niet dat het zo erg gesteld was, ik denk dat ik toch effe me mening ga bijstellen, en vervolgens ook maar op de toer ga van de antidemmink kamp.

    Krijgen nieuwe rekruten korting op het fee bedrag van Kat zijn complotvakanties, want dan wordt het wel reuze intressant!

    Reageer

    1. Zuur dat is lekker verfrissend maar hoe gaat het daar in Nederland. Pensioentje weg, vakantiegeld gekort. Dat is dan lekker voor je. Eigen risico verhoogt. Binnenkort werkeloos, succes Pispoes. Doei

Geef een reactie