WAAR BLIJFT THIERRY BAUDET OVER DE VACCINATIES? ALS HIJ NIET TEGEN IS, VORMT HIJ DEFINITIEF ONDERDEEL VAN DE NWO-ELITE

FORUM VOOR DEMOCRATIE WEIGERT NIET ALLEEN STELLING TE NEMEN TEGEN JORIS DEMMINK, DE HAAGSE PEDOFIELEN EN DE CRIMINELE RECHTSPRAAK, MAAR OOK HET NWO-VACCINATIE-PROGRAMMA LIJKT TE KUNNEN REKENEN OP ZEGE VAN DE ‘WERELDHERVORMERS’ VAN THIERRY EN THEO

HORROR: EIND OKTOBER VORIG JAAR STEUNDE FORUM EEN PRO-VACCINATIE-MOTIE INZAKE PNEUMOKOKKEN

Lees hier en hier hoe de eerste confrontatie verliep tussen Paul ‘gifspuit’ Blokhuis en het Nederlandse volk in wat zonder enige twijfel de opmaat is naar gedwongen vaccinatie en het intrappen van deuren door de gifspuit-Gestapo die krijsende kids en schoppende ouders in dwangbuizen vastbindt om ze vol te spuiten met het gif van de Bilderbergers. De MSM durven het (nog) niet aan hierover te berichten. Maar de toon van de twee gelinkte stukken uit Gelderland is huiveringwekkend: geen letter ruimte voor kritiek op de vaccinaties zelf, alsof het niet bestaat. Dit slechts enkele weken nadat Blokhuis Bol.com ‘verzocht’ boeken de kritisch zijn over vaccinaties van de site te halen. Is dit ook gebeurd? Niemand die zich hier blijkbaar mee bezighoudt. Ook uit de twee gelinkte stukken ontstaat de indruk dat het Nederlandse volk niets liever wil dan zich door Blokhuis en Rutte naar de slachtbank te laten voeren. Net als inzake Demmink, de pedonetwerken en de corrupte rechtspraak geldt voor vaccineren een kamerbreedt taboe op kritiek. Alleen dit is al een bewijs voor de deep state-agenda die hier wordt uitgevoerd. Maar het Forum voor Democratie, die zijn er toch wel op tegen dat de Staat de burger gedwongen gaat volspuiten met substanties die -ik druk me nu uit in woorden die Baudet zou kunnen kiezen- ‘minstgenomen dubieus zijn qua effectiviteit en zelfs volgens meerdere zeer gezaghebbende bronnen grote schade kunnen veroorzaken’? Het lijkt er niet op. Eind oktober vorig jaar steunde de partij een vaccinatie-motie inzake pneumokokken.

2 Replies to “WAAR BLIJFT THIERRY BAUDET OVER DE VACCINATIES? ALS HIJ NIET TEGEN IS, VORMT HIJ DEFINITIEF ONDERDEEL VAN DE NWO-ELITE”

Geef een reactie