WAAROM DE VOLKSRANT EN MARCEL HULSPAS BIJ HET HOF ZULLEN WORDEN VERWOEST

EXTRA: VANMIDDAG KOMT DE PROEFUITZENDING VAN REVOLUTIONAIRONLINE OOK OP DEZE SITE, BE THERE! * VOLGENDE WEEK 100 DEELNEMERS!

STEEDS DUIDELIJKER WORDEN DE CONTOUREN ZICHTBAAR VAN EEN OPERATION MOCKINGBIRD-STYLE INFILTRATIE VANUIT DE DEEP STATE IN DE NEDERLANDSE MSM * OOK CHRIS KLOMP EN TON HOFSTEDE MAKEN DEEL UIT VAN DEZE NEDERLANDSE OPERATIE * FOR YOUR FREEDOM, TRUTH AND HAPPINESS: STEUN MICHA EN DEZE SITE IN ZIJN STRIJD TEGEN DE PEDOFIELEN, DE TROLLEN EN DE PLUNDERAARS!

[wp_ad_camp_1]

The bottom line: Marcel Hulspas wordt ingezet door the deep state om de zaak-Demmink te debunken op dezelfde wijze als hij wordt ingezet om de waarheid over UFO’s weg te houden bij het volk. De conclusie: zowel de zaak-Demmink als UFO’s zijn real. Very fake news, Hulspas! Dat wordt me wat bij dat hoger beroep in de ‘paranoide gek-zaak!’ Nu begrijpen we ook waarom je niet reageerde op meer dan 10 emails van lezers die je vroegen waarom je Micha een ‘paranoide gek’ hebt genoemd en de ‘ongekroonde koning van het gekkenhuis’: mensen van the deep state reageren nooit! Gozijdank hebben we nu internet. Alles komt uit. Marcel Hulspas, Chris Klomp, Ton Hofstede: allemaal vanuit een militaire achtergrond ingezet om Micha kapot te maken.

7 Replies to “WAAROM DE VOLKSRANT EN MARCEL HULSPAS BIJ HET HOF ZULLEN WORDEN VERWOEST”

 1. In Amerika zijn deze psy-ops taktieken nog groter en veelzijdiger, de mens leeft hierdoor in een onrealistische gecreeerde wereld gebaseerd op het verdringen en verbergen van de waarheid. Goed filmpje over hoe dit in Nederland in z`n werking gaat in dit geval met UFO waarnemingen. Maar dit kan op elke gebied zijn natuurlijk. De media speelt een grote rol hierin om de massa een denkwijze op te dringen.

 2. Het Hof gaat echt niets beginnen tegen het staat in de staat vormende nagelaten netwerk van “onze bloedeigen” Nazi psychopaat:

  Eigen hachje eerst = totaal niet geschikt als ‘civil SERVANT’ (maar de boel doodleuk op de kop zettend):

  ———————
  Monobeings are the most evil creatures in the universe. They cannot bond with humans. They cannot love and cannot comprehend what love is. They have no conscience, no empathy, have never experienced compassion or remorse or guilt. They are liars. They are the worst predators in the universe. They never had a conscience to sear. They have nothing but contempt for humans.

 3. Alsof je 2 pooiers schaamteloos hoort pochen over hoe onderdanig rendabel de vleeswaren binnen hun eigen bordelen, mits er met het juiste beleid aan de vetste tieten wordt getrokken, buitengewoon ranzig maar uitgewoond schijnen te willen blijven? Hè mede parasiet geld-pooier boer Harmsen?! Kijk eens hoe oogstrijp trappelend mijn op stal gehouden gojim veel goedgeloviger slaafs meer blijken te kunnen opbrengen dan de jouwe?! OM VAN OVER JE NEK TE GAAN

 4. Wat een messcherpe input. Ik heb me al eens vaker afgevraagd of dit al vanuit het militair complex wordt uitgevoerd. Ik kan mij inderdaad herinneren dat Chris Klomp ook ontmaskert werd door zijn collega’s vanuit het militaire complex zelve. Zie hier; https://youtu.be/FGYcSMfE2nE

  Zo zie je inderdaad, en het komt steeds meer aan het licht dat de wereld wordt gerunt door een Black-Ops Organisatie en dat iedere krant en opinieblad wordt aangestuurd door zelfopgeleide bedriegers en des-informanten. Dat nog eens gemengd met wat occult addergebroed van hogerhand en zie daar….

  Ga zo door Micha met deze journalistieke invalshoeken.

  1. Een black operation (of black op) is de Amerikaanse militaire term voor een geheime operatie door een regering of militaire organisatie. Black wordt in deze context gebruikt voor zaken die of geheim zijn, of waarbij men vraagtekens kan zetten bij de ethiek of legaliteit van de actie.

   Dit soort missies wordt gebruikt door geheime diensten om doelen te bereiken welke niet in de openbaarheid mogen komen. Hierbij is het dus van belang dat de geheime missie of de uitvoerende hiervan nooit terug gelinkt kan worden naar de betreffende geheime dienst of zelfs het land van oorsprong van deze geheime dienst.

Geef een reactie