WAAROM HET AFGEVEN VAN ZIJN DNA VOOR MICHA HETZELFDE IS ALS ZELFMOORD OF EUTHANASIE

ER IS GEEN SPRAKE VAN HET ‘BERECHTEN’ VAN MICHA -ER WAS NAMELIJK NIETS, ER IS NIETS EN ER ZAL NIETS ZIJN- MAAR VAN EEN OPERATIE ‘KILL KAT’ DOOR JUSTITIE EN DE MEDIA * HIERBIJ WORDT ALLES AANGEGREPEN EN INGEZET EN DAT ZAL DUS OOK GEBEUREN MET HET DNA

[wp_ad_camp_1]

Micha moet gewoon zijn DNA afgeven zoals elke crimineel die veroordeeld is. Dat horen we vaak vanuit het trollen- en Staats-kamp. Ten eerste is Micha geen crimineel want alle zaken zijn gefaked en gebaseerd op vervalst ‘bewijs’. Ten tweede is geen enkele veroordeling van Micha nog onherroepelijk. Ten derde is het afgeven van DNA volslagen krankzinnig bij het type ‘delicten’ waar Micha voor wordt vervolgd die immers zijn gepleegd met naam en toenaam. Ten vierde is het ‘elke crimineel’ een gotspe omdat Justitie nou juist bij de meeste criminelen -ook bij moordenaars en verkrachters- niet eens te moeite neemt ze op te roepen voor de verplichte DNA-afgave! Maar om het DNA van Micha te krijgen… daarvoor gaat geen zee te hoog voor Justitie! Alleen al hieruit blijkt de kwade trouw van het OM en het enorme gevaar voor Micha zijn DNA af te staan. De volgende feiten en omstandigheden maken het afgeven van zijn DNA voor Micha gelijk aan zelfmoord of euthanasie:

1. Het OM is volslagen van God los als het gaat om het framen van onschuldige burgers voor moord en het opknopen van zondebokken. Jasper S., de ’tenniscoach’, Bart van U., Baybasin…. Het gaat hierbij van kwaad tot erger (zie de zaken van Romy en Savannah en Anne Faber) dus het ligt volledig in deze lijn dat Micha op basis van zijn DNA zal worden vervolgd wegens moord. Dat ik tijdens het ‘plegen’ van die moord in Ierland of Ijsland was, speelt geen enkele rol want ‘100% match’.

2. Het OM kan alles maken wat het wil en ze komen overal mee weg omdat er geen enkele countervailing power meer in de weg staat zoals dat vroeger het geval was, meest recent bij de Schiedammer Parkmoord. Niemand uit de media, de politiek of de wetenschap zal het voor Micha opnemen. Sterker: de MSM hebben al laten zien juist met Justitie samen te werken om Micha definitief uit te schakelen! Chris Klomp en Marcel Gelauff zullen direct met enorme artikelen komen waarin wordt gezegd dat Micha een pedofiel is, baby’s aan stukken snijdt en meer. In het verleden hebben ze Justitie ook reeds de helpende hand toegestoken met hun publicaties. Zelfs het overgrote deel van de ‘alternatieve media’ zal geen hand uitsteken als Micha Lensink-like in naar een inrichting wordt weggesleept. Micha wordt alleen gesteund door Nico van den Ham en Niburu.co.

3. Het OM laat reeds meer dan 5 jaar zien zich aan geen enkele regel en/of gebod te willen houden bij de campagne tegen Micha. Voor de rechterlijke macht geldt hetzelfde. Thijs Stapel weet niet wat hij meemaakt in de zaken van Micha. Sterker: voordat hij Micha als client kreeg had hij nog nooit een rechter gewraakt! Daarnaast is de Staat reeds bezig met het vermoorden van journalisten zoals Fred de Brouwer, Pamela Hemelrijk, Theo van Gogh en Gerard Legebeke.

4. Er zit natuurlijk ook een belangrijk symbolisch en principieel-morele kant aan de weigering van Micha zijn DNA af te staan. Demmink, Wabeke, Holthuis, Wooldrik, Leenders… alle kinderverkrachters van Justitie zelf hoeven geen DNA af te staan, maar Micha de journalist die van alles heeft onthuld wel! Dit is onder geen enkele omstandigheid acceptabel.

5 Replies to “WAAROM HET AFGEVEN VAN ZIJN DNA VOOR MICHA HETZELFDE IS ALS ZELFMOORD OF EUTHANASIE”

 1. Ja, ze hebben je vakkundig geïsoleerd.
  Is mij ook overkomen, alleen, op veel jongere leeftijd dan jou dat overkwam.

  De inquisitie maat.
  De Rooms Katholieke Hellige Inquisitie.
  Deze hebben hun strategie veranderd in 1542.
  Als je eenmaal weet wie er achter zit en waarom, is het wat gemakkelijker te verdragen. Nederland is een inquisitieland, alle verzet tegen globale propaganda wordt in de kiem gesmoord. Alle politici en publicisten zitten in de zak van de Jezuïeten Orde. Velen verdienen hun brood met de inquisitie, zoals de politie, de psychiatrie, het rechtswezen, de media, veel van de politiek. Onze koning, Willem Alexander, kreeg dit jaar de leidersstaf uitgereikt door de Jezuïeten generaal.

  Zojuist kwam ik een leuke nieuwe video tegen van Steven Ben Denoon over de moderne roomse inquisitie, maar het grootste deel van die video gaat over Den Haag. Rome en het ICC. Hij heeft gelijk, de Serviërs die daar terecht kwamen waren de slachtoffers van agitatie, geen daders. Mensen die hun land verdedigde tegen een genocide door Rome.

  Wekelijks worden er boeken verbrand in Nederland.
  Het dagboek van Maaike Vaatstra zal je best weten. Elke schrijver krijgt er mee te maken. Willem Frederik Hermans kreeg bij zijn debuutroman de aanklacht dat hij het Katholieke Volksdeel beledigd zou hebben. Zo ontdekte Hermans dat wij geregeerd worden door de Katholieken. Maar die wordt verder niet geciteerd door de schrijvers in Nederland, ze lopen allemaal weg met de homofiele katholiek Gerard Reve. Veel van de intellectuelen hier zijn Jezuïeten undercover.

  En ik ben daarin een insider.
  Woon in het zuiden, uit Katholiek gezin, was korte tijd priesterstudent.
  De gereformeerden weten het niet zo. Want wat de gereformeerden in dit land prediken is geen Calvijn, al noemen ze dat zo. Calvijn heb ik gelezen, zelfs een deel vertaald, de Nederlandse gemeenten vertellen een ander verhaal dan dat van Calvijn.

  Rogier Hop zou er ook veel over weten, als hij het eenmaal ontdekt.
  De mensen in het zuiden des lands weten niet hoe ze gebruikt worden. Mijn informatie is uit de VS, dat land heeft nog geen invasie gehad. Vanuit de VS weet ik wat er in Nederland gebeurd. Als Rogier Hop het zou gaan begrijpen, zou hij er, na wat onderzoek, veel over kunnen vertellen.

  1. ‘Wekelijks worden er boeken verbrand in Nederland’

   Ik moet weer iets gemist hebben, of spookt het weer in dat hoofd van Geuz. Dat de Rooms-Katholieke Kerk het boek van Vaatstra zou hebben verboden, is ook weer nieuw voor me. De hamvraag is: hoe is die Geuz zo gek geworden?

 2. Micha wordt alleen gesteund door Nico van den Ham en Niburu.co.
  ——————
  Ja, dergelijke steun zal ieder normaal mens slapeloze nachten bezorgen.

  Hoewel de onnavolgbare Rogier Hop, dacht ik, ook nog een fikse buil in het zakje doet 🙂

 3. Ten derde is het afgeven van DNA volslagen krankzinnig bij het type ‘delicten’ waar Micha voor wordt vervolgd die immers zijn gepleegd met naam en toenaam.
  —————-
  Nou bij psychopaten klopt dat gedrag dan precies.

  Daarom moeten we ook TESTEN EN UITNEMEN (en om te beginnen NOOIT meer in openbare dienst en/of bestuur toelaten, dit z.s.m. uitbreidend naar andere posities van macht en controle….).

 4. Die Grabberhouse toch.

  Wat past de volslagen gestoorde, over lijken gaande gewetenloosheid van vader op zoon “goed” bij die van Prins Bernhard (resp. zijn nagelaten BV) en deze weer bij de walgelijk gestoorde gruwelmoordenaars van Dresden die de aartsverraderlijke SS psychopaat hier in 1945 in het zadel geholpen hebben als hun zetbaas……Ook bij de Oranje (volkomen nep) vorsten, zal het naadloos aansluiten.

  Als een monoliet zeg maar…..

Geef een reactie