WAAROM IS PETER R. DE VRIES OPEENS ZO GEINTERESSEERD IN DE ZAAK VAN JONBENET RAMSEY? ABSOLUTE HORROR!

PETER R. DE VRIES BETREEDT NU HET SATANISCHE TERREIN VAN HET WITWASSEN VAN SADO-RITUELE KINDERMOORDEN * PETER R. IS ELK GEVOEL VOOR PROPORTIE KWIJT: KIJK HOE HYSTERISCH HIJ TEKEER GAAT TEGEN WIM DANKBAAR * DEZE MAN WORDT BETAALD DOOR DE KINDERVERKRACHTERS VAN JUSTITIE * WIE STOPT PETER R. DE VRIES?

[wp_ad_camp_1]

Joran van der Sloot deed een opmerkelijke bekentenis aan Mary Hamer. Joran weet al heel lange tijd wie de moordenaars zijn van het kindsterretje JonBenet Ramsey. Deze bekentenis zou de sleutel kunnen zijn naar de echte rituele moord rondom Natalee Holloway en Stephany Flores. Volgens Mary Hamer is Joran er ingeluisd door een internationale samenzwering.

Vast staat dat ‘elites’ zich al lange tijd bezighouden met het verkrachten en offeren van (eigen) kinderen. Wie de afgelopen jaren niet onder een steen heeft gelegen weet dat er satanische netwerken zijn die wereldwijd bestaan en waarvan de deelnemers helaas de machtigste posities op aarde bekleden. Hierdoor verdwijnen aanklachten in de doofpot, krijgen mensen die te lastig worden een ‘ongeluk’, een ‘hartaanval’ (vader Joran) of worden onder belachelijke voorwendsels opgesloten (Joran zelf) in gevangenissen of psychiatrische klinieken. Zoals gewoonlijk, worden de boodschappers zwartgemaakt en de boodschap zelf genegeerd. De meest machtigen maken zich schuldig aan rituele moorden en werken nauw samen met onder andere de CIA, de Jezuïetenorde en de Vrijmetselarij.

Deze groepen zullen nooit openlijk hun agenda bekendmaken en zijn naar buiten toe vaak gerespecteerde ‘christelijke’ zakenmensen. Het imago voor de buitenwereld is dan ook van groot belang voor ze. Ze hebben in het dagelijks leven geen kwaadaardig of zelfs maar een onvriendelijk voorkomen, alhoewel sommigen verslaafd zijn aan alcohol. De dissociatie waartoe ze in staat zijn is hun grootste dekmantel.

[wp_ad_camp_1]

Wat opmerkelijk is (of juist niet) dat John Bennet, de vader en vermoedelijke moordenaar van zijn dochter JonBenet, een kortstondige relatie heeft gehad met Beth Holloway, de moeder van Natalee Holloway, die op 30 mei 2005 is verdwenen onder verdachte omstandigheden. Wat ook apart is dat precies vijf jaar later de verdachte van de verdwijning van Natalee, Joran van der Sloot, het meisje Stephany Flores ombrengt in een hotel? Dus ook weer op 30 mei. Dit is naar buiten toe als een soort inwijdingsritueel waarin beide kinderen zijn opgeofferd. De ingewijden weten precies via de symboliek en de datums waar hier over gesproken wordt. Ook de rijke zakenman en vader van Stephany Flores, Ricardo Flores heeft het rituele offer gedaan om zich te nestelen in de kringen van deze schaduwkrachten. Het ultieme offer is het doden van je eigen kind, zo blijkt uit studie van het illuminati satanisme. Maar dat offer zijn bepaalde mensen dus bereid om te maken.
(Zie hier meer over de rituele moord op JonBenet Ramsey (http://bit.ly/1PUhFR8)

Wij zijn voor hun de batterij die hun meesters uit de niet zichtbare wereld moeten dienen, via de door hun opgelegde rituelen op voornamelijk speciale energetische plekken in de wereld. De massa weet helemaal niets van wat er werkelijk gaande is. Zij zien alleen maar via de media Joran van der Sloot die hiervoor aan de schandpaal wordt genageld. Dat terwijl ze juist veel meer weten, maar uiteindelijk machteloos zijn omdat ze weten hoe het spel gespeeld wordt. Joran is al berecht via de media en is voorgoed kapotgemaakt. Er zijn er maar een handjevol die zich in deze slangenkuil durven te begeven.

De vader van Joran werkte overigens bij justitie op Aruba. Deze werken nauw samen met de Nederlandse justitie. En we weten allemaal wie jarenlang de hoogste baas van Justitie in Nederland was, de kinderverkrachter Joris Demmink (https://www.youtube.com/watch?v=bDEjMCyljE4). Wat wist Paul van der Sloot nog meer? Gaat er nu misschien een belletje rinkelen waarom er op allerlei hoge posities, deze perverse kinderverkrachtende moordenaars zitten? En waarom deze ook altijd buiten schot zullen blijven? Precies… (ingezonden artikel)

Eén reactie op “WAAROM IS PETER R. DE VRIES OPEENS ZO GEINTERESSEERD IN DE ZAAK VAN JONBENET RAMSEY? ABSOLUTE HORROR!”

Geef een reactie