WAAROM KOMT MARK RUTTE NIET UIT DE KAST? VANWEGE DE ZAAK-DEMMINK?

LEES HIER ONS EERDERE VERHAAL OVER MARK RUTTE WIENS CV EN VERLEDEN TABOE IS VERKLAARD VOOR HET NEDERLANDSE VOLK * FRITS HUFFNAGEL DIE MET MARK OP DE (HOMO)-BOOT TE ZIEN IS IS EEN VAN DE AANGEVERS IN DE ZAAK TEGEN MICHA VAN VRIJDAG * DE MINPRES, JORIS DEMMINK, HET OM, HET KONINKLIJK HUIS, HET MINISTERIE VAN VEILIGHEID EN JUSTITIE: ZE ZETTEN ALLEMAAL DE AANVAL IN TEGEN MICHAATJE KAT * PLEASE KOM MICHA VRIJDAG STEUNEN

3 Replies to “WAAROM KOMT MARK RUTTE NIET UIT DE KAST? VANWEGE DE ZAAK-DEMMINK?”

 1. Elk beschaafd en modern mens vraagt zich af wat in hemelsnaam de relevantie is van de vraag of Rutte homoseksueel is of niet. Is dat strafbaar dan, en maakt dat mensen ongeschikt voor een publiek ambt?

  Voor de verwarde kobold Micha is dat wel; reuze relevant, hij meent namelijk dat alle homoseksuelen ook pedoseksuelen zijn. Lasterlijke onzin, maar dat geldt natuurlijk voor nagenoeg alles wat hij hier uitbraakt.

 2. Als Mark Rutte trouwens aanwezig is geweest bij “voorstellingen” als door de “supergetuige” omschreven, dan is er sprake van een veel dieper ondergelegen, absoluut te verbergen voor de goegemeente en véél lastiger, ja onmogelijk te accepteren (persoonlijkheids)stoornis dan homofilie.

 3. Zolang iedereen (en meestal pas zodra hij/zij ZELF in de perverse netten verstrikt raakt!!!) in zijn uppie blijft rondhupsen voor de loop van het monolitische psychopaten-kanon, blijft “Oranje boven”.

  Tragisch, maar waar.

  Mijn ervaring met het homo- en heterofiele volksdeel is echter, dat men steeds onderlinge ruzies krijgt als bij de gemiddelde hardrock-band.

  Dan wordt men, uiteengespeeld, door psychopaten opgevreten.

Geef een reactie