WAAROM LAAT JUSTITIE HET MONSTER PASCAL F. LOS EN VERVOLGT HET MICHA KAT 10 KEER?

NU IS HET OPEENS WEER SANDER DEKKER DIE POLITIEK VERANTWOORDELIJK IS * MET OPZET IS VOOR TWEE MINISTER GEKOZEN ZODAT DE SMERIGE PEDO-STRONT KAN WORDEN UITGESMEERD

DE VRAAG STELLEN IS HEM BEANTWOORDEN: PASCAL F. WERKT TEN FAVEURE VAN DE PEDO-MOORDENAARS VAN JUSTITIE EN MICHA TEN NADELE * HET DEBAT OVER PASCAL F. WORDT DE GROOTSTE SATANISCHE HORROR-SHOW UIT DE GESCHIEDENIS VAN DE NEDERLANDSE POLITIEK * DE GROEP-DEMMINK KAN NIET ANDERS DAN POWERPLAYEN EN BLUFFEN WANT HET MOORDEN VAN JONGE VROUWEN MOET DOORGAAN

3 Replies to “WAAROM LAAT JUSTITIE HET MONSTER PASCAL F. LOS EN VERVOLGT HET MICHA KAT 10 KEER?”

  1. Om een reden die u niet eens lijkt te willen proberen. Of omdat u het wel begrijpt maar dit misbruikt om in uw slachtofferrol te kunnen zwelgen.

    Dat laat ik aan u over.

  2. Sedert 1945 nu op volle stoom gekomen psychopathocratie PB BV (onder verraderlijke dekmantel van “vrije” verkiezingen door tot op het bot met misbruik van wetenschappelijke psychologie m.b.v. staatsmacht en -middelen gemanipuleerde goegemeente/’gullible fools’…haha) is tot alles in staat, behalve tot gerechtigheid en dergelijke (voor de ‘alien mindset’) walgelijke abnormaliteiten als gerechtigheid, gulheid, humor en schadevergoeding meer.

  3. Dit is een valse vergelijking Micha. Hoe vaak is Pascal vervolgd vóórdat hij veroordeeld werd? En als jij veroordeeld wordt, misschien wordt je bij goed gedrag dan ook wel eerder vrijgelaten….

Geef een reactie