WAAROM ROEPEN KONING WILLEM, MAXIMA EN DE PRINSESJES HET NEDERLANDSE VOLK NIET OP ZICH TE LATEN VACCINEREN?

EXTRA: MICHA OOK OVER DE ‘AANSLAG’ OP DE TELEGRAAF * DRIE TWEETS VAN RUTTE VORMEN OOK BEWIJS DAT HET HIER OM EEN FALSE FLAG GAAT VAN JACK DE VRIES IN SAMENWERKING MET HET KABINET

IN 2009 KWAM IN HET NIEUWS DAT DE PRINSESJES ZOUDEN ZIJN GEVACCINEERD TEGEN DE MEXICAANSE GRIEP * MAAR OVER DE OMSTREDEN EN LEVENSGEVAARLIJKE HPV-KANKER-VACCINATIE WORDT NIETS GEVONDEN

7 Replies to “WAAROM ROEPEN KONING WILLEM, MAXIMA EN DE PRINSESJES HET NEDERLANDSE VOLK NIET OP ZICH TE LATEN VACCINEREN?”

 1. Als dat prinsesjes zijn eet ik mijn hoed op.

  Zelfs al zouden ze in mannelijke lijn van massamoordenaar Willem van Oranje (van Nassau, van Laurenburg) afstammen, dan hebben ze nog geen druppel nobel, laat stáán vorstelijk bloed in de aderen.

  Psychopaten die erin slagen om TOP-deskundigen om de tuin te leiden, slagen er zeker ook in om de bevolking álles wijs te maken, ook bijv. dat zij tot een wettelijke vorstelijke lijn behoren…….terwijl dat totaal niet het geval is, ja precies het TEGENDEEL juist EXTREEM VERBIJSTEREND (bij velen tot cognitieve dissonantie aanleiding gevend) van toepassing is: ANTI-sociale = ANTI-nobele afstamming van een (toen niet als zodanig herkende) gedocumenteerde psychopathische schurkenbende (van vader op zoon) in de Middeleeuwen.

  Dat maakt ook al hun huwelijken binnen de adel (waarmee ze steeds gericht ‘erbschleichend’ hun stoffelijke bezit hebben vergroot) VOLKOMEN ONGELDIG en ANTI-sociaal.

  Als men zo fundamenteel liegt en dat ook ijskoud blijft volhouden, waar zal men dan niet over liegen?!

 2. Wat een heerlijk feitelijk bewijs. Waarom zou de MP hierover niet mogen tweeten? Omdat dat niet in uw wereldbeeld past?

  Het ís toch een aanslag op de journalistiek? Of niet soms?

 3. Haha. Heerlijk. ‘Er zijn geen beelden van’. Zelfs het meest eenvoudige opzoekwerk is teveel voor onze Kat. De beelden zijn duidelijk. Nog los van het bizarre argument.

Geef een reactie