WAAROM SPREEKT DULLAERT NIET IN DE PERS? HET LIJKT VERDOMME JORIS DEMMINK WEL! OF WACHT…

DE BEERPUTTEN KUNNEN ALTIJD NOG DIEPER EN NOG SMERIGER * ‘KAMER LEGT ZICH NEER BIJ VERTREK VAN KINDER-VERKRACHTINGS-MAN’ * HET NEDERLANDSE VOLK NOCH DE OUDERS EN LAAT STAAN DE KINDEREN KRIJGEN EEN SNIPPER INFORMATIE * MAAR DULLAERT WAS ‘O ZO GELIEFD!’ * TOTAAL TABOE OP QUOTES VAN DULLAERT ZELF, DAT ZEGT DUS AL ALLES

[wp_ad_camp_1]

Ofschoon weinig Kamerleden iets willen zeggen, lijkt het erop dat de Kamer op afstand wil blijven van de kwestie. Op de vraag van een NOS-verslaggever wat hij vond van de zaak, antwoordde VVD-fractievoorzitter Zijlstra: ‘Daar vind ik niks van.’ De hele kinderombudsman-zaak walmt Joris Demmink. Nu maar snel alle ‘on line-steunbetuigingen’ ondertekenen die Marc Dullaert complimenteren met zijn ‘geweldige werkzaamheden’ voor de pedone het Nederlandse kind!

8 Replies to “WAAROM SPREEKT DULLAERT NIET IN DE PERS? HET LIJKT VERDOMME JORIS DEMMINK WEL! OF WACHT…”

 1. Goed is het ook, dat er -terwijl er helemaal geen angstcultuur bestaat op het Ministerie van V&J!!!- en Sjaak Jansen dus niet weet waar ie over praat, onze kasteelheer Van der Steur, om alle (niet bestaande) vrees voor eigen hachje bij zijn PB BV ambtenaren weg te nemen, deze een email stuurt met de garantie dat zij zich niet ongerust voor psychopaten op sleutelposities hoeven maken 🙂

 2. De vis begint bij die strafexpedities tegen normale ambtenaren (abusievelijk klokkenluiders genoemd) natuurlijk (zoals altijd) aan de kop te rotten.

  Waren het niet Bernhard/Wilhelmina die, direct na de theatrale “stap over de meelstreep”, enige echte, zeldzame, ten aanzien van de positie van genoemd duo kritische ambtenaren, met name bij het leger, de politie en het staatsbedrijf der PTT met terroristische strafexpedities gingen bedreigen?

  Verheugend is dan ook, dat onze (niet narcistische NSB-zoon, alias “Oortjes”) Pieter van Vollenhoven, kortweg PVV, zo betrokken is bij het droevig lot der integere/normale ambtenaren, alias “klokkenluiders”.

 3. Oh mensen wat is DSR opgelucht. Dit gaat helemaal goed komen voor onze kinderen en kleinkinderen.

  Geen rokende puinhopen als onvermijdelijk eindresultaat.

  Van der Steur staat ervoor garant.

 4. Oh ja: Testen op narcisme/psychopathie hoeft niet meer.

  Van der Steur staat er persoonlijk voor garant, dat psychopaten van prins Bernhard kaliber, binnen zijn ministerie, de boel niet langer gruwelijk lopen te judassen en te bedonderen.

 5. Het probleem bij V&J en overal in psychopathocratie PB BV is opgelost.

  Van der Steur herkent de geluiden van Sjaak Jansen totaal niet en weet niet van een angstcultuur en strafexpedities tegen klokkenluiders bij V&J, maar deze dus bijzonder vigilante kasteelheer, heeft zijn ambtenaren nu een email gestuurd, waarin hij ze toezegt dat hun evt. klokkengeluid nooit gevolgen zal hebben voor hun persoonlijke hachje.

  Dat ziet er allemaal bijzonder vertrouwenwekkend uit en de opgeluchte ambtenaren van PB BV’s V&J (sic!) zullen, na een gat in de lucht gesprongen te hebben van blijdschap, zich nu massaal als dappere klokkenluiders gaan gedragen, zo valt te voorzien.

  En nu komt er een olifant met een lange snuit en die blaast de angstcultuur uit.

 6. BORCULO – Drie slachtoffers van misbruik binnen de Rooms-Katholieke kerk spannen een kort geding aan tegen de Nederlandse Staat.

  Die heeft nooit actie ondernomen tegen het misbruik terwijl er in het verleden al veel aanwijzingen waren dat het mis was in kerkelijke instellingen.

  Twee van de klagers, Gus en Benedict Schillemans, werden misbruikt op internaat De Leo Stichting in Borculo.

  De drie eisen dat er een wetsontwerp wordt ingediend dat een einde maakt aan de verjaring van de feiten.

  http://www.omroepgelderland.nl/nieuws/1245931/Misbruikslachtoffers-dagen-Staat

 7. De netwerkende kinderombudsmannen, dat klinkt goed…….

  Waarom zou bijv. een kinderrechter nu ook een psychopaat/pedofiel kunnen zijn die bijv., zich compenserend, rare OTS’en ’to make mothers and fathers weep’ gaat uitspreken.

  Dat is volledig ondenkbaar!

  Dr. Martha Stout zegt: Testen!

Geef een reactie