WAAROM STEUNEN RUTTE EN DE VOLLEDIGE NEDERLANDSE POLITIEK -WILDERS EN BAUDET INCLUIS- IRAN EN SOLEIMANI? OMDAT DIE DEEL ZIJN VAN DE CLINTON-PEDO-DEEP-STATE; HIER DE BEWIJZEN

LAATSTE NIEUWS, ULTIEME BEVESTIGING: ISRAEL WILDE SOLEIMANI IN 2015 DODEN MAAR WERD TEGENGEHOUDEN DOOR DE CLINTON-MAFIA

DE WAARHEID IS NIET MEER TE NEGEREN OF TE VERBERGEN: DE WEERZINWEKKENDE VERBANDEN TUSSEN DE VERSCHILLENDE ONDERDELEN VAN DE INTERNATIONALE PEDO DEEP-STATES KOMEN IN IJLTEMPO EN IN VOLLE ‘GLORIE’ AAN HET LICHT * GEEN ENKELE PARTIJ, GEEN ENKEL KAMERLID DURFT/MAG STEUN UITSPREKEN VOOR TRUMP * ALLE MEDIA VOLLEDIG PRO-IRAN

DIT HOOR JE NIET VAN DE NIEUWE GELAUFF-MAN HOESSEIN SABIR DIE WERD GEBRAINWASHED IN RABAT, MAROKKO

1. De leider van de aanval op de Amerikaanse ambassade in Baghdad die werd gepland door Soleimani werd in 2011 door Obama ontvangen in het Witte Huis.
2. John Kerry, minister van BuZa onder Obama en een belangrijke player in de deep state van de Clintons, heeft diepe persoonlijke banden met Iran en is de afgelopen jaren talloze malen in Iran geweest om aanvallen te plannen en plannen te smeden om Trump down te brengen. Trump wilde Kerry zelfs strafrechterlijk laten vervolgens wegens het plegen van criminele ‘shadow diplomacy’ met Iran (zie video).
3. Obama gaf Iran een deal waarmee het kernwapens kon ontwikkelen; deze deal is door Trump om zeep geholpen.
4. Soleimani was het grote ‘brein’ achter de aanval op de Amerikaanse ambassade in Benghazi in 2012 waarvan vaststaat dat dit een deep state-actie was van de Clintons.
5. De door de deep state aangestuurde MSM zijn allemaal pro-Iran; hier als voorbeelden CNN en Washington Post.

Eén reactie op “WAAROM STEUNEN RUTTE EN DE VOLLEDIGE NEDERLANDSE POLITIEK -WILDERS EN BAUDET INCLUIS- IRAN EN SOLEIMANI? OMDAT DIE DEEL ZIJN VAN DE CLINTON-PEDO-DEEP-STATE; HIER DE BEWIJZEN”

Geef een reactie