WAAROM VOERT DE GEMEENTE DEN HELDER AL JAREN EEN HETZE TEGEN ROB SCHOLTE EN ZIJN MUSEUM?

DIT IS HET EERSTE DEEL VAN DE SPIEGEL-SERIE OP DEZE SITE VAN DE SERIE OVER MICHA OP DE SITE VAN HET ROB SCHOLTE MUSEUM

[wp_ad_camp_1]

Centraal in het antwoord op deze vraag staat de figuur van burgemeester Koen Schuiling. Een uitstekende en ook bloedstollende ‘introductie’ in deze figuur is dit artikel van de hand van journalist Rene Zwaap. Angstcultuur, intimidatie, liegen, afrekenen met tegenstanders (ondermeer via De Telegraaf), het plegen van delicten en dan nu dus het op sadistische wijze terroriseren van een invalide kunst-grootmeester, zijn vrouw en zijn twee dochters: aan wie en wat doet dit denken? O wacht… misschien kunnen we het u wat makkelijker maken als we de partij noemen van Schuiling: de VVD. Waarom wil Schuiling dit gezin slopen? Waarom ziet hij een unieke kunstcollectie liever op de bodem van het Marsdiep dan in een museum in zijn gemeente? Waarom heeft hij nimmer een voet willen zetten in het Rob Scholte Museum? Vragen, vragen, vragen. Wij gaan de antwoorden geven. For your freedom, truth and happiness, maar nu ook voor your art and culture!

2 Replies to “WAAROM VOERT DE GEMEENTE DEN HELDER AL JAREN EEN HETZE TEGEN ROB SCHOLTE EN ZIJN MUSEUM?”

  1. Volgens Christen Unie-raadslid Willem Koning, voorzitter van de vertrouwenscommissie die de nieuwe burgemeester had uitverkozen, stak Schuiling ‘met kop en schouders’ boven de andere kandidaten uit. ‘Niet alleen voldoet hij aan de profielschets die wij voor de nieuwe burgemeester hebben opgesteld, hij is ook iemand die stimuleert, inspireert en mensen bij elkaar weet te brengen’, aldus de voordracht.
    ——————————–
    Een ‘adapted compensated psychopath’ die overal megalomane projecten onstuitbaar -over lijken- wil doordrukken en “rokende puinhopen” aanricht en achterlaat…???

    Het lijkt er (typisch) wel op.

  2. Het doet mij voorshands een beetje denken aan die door de (bij de goegemeente) populaire burgemeester van Moeskroen ontslagen -in functie een akelig kijkje achter de ‘mask of sanity’ gehad hebbende???- ambtenaar (die daardoor in een depressie is geraakt en “zelfmoord” heeft gepleegd), waarna diens zoon (wellicht niet als wraak, maar om ook anderen tegen de griezelig ronddarrende moordrobot te beschermen: “Wat hij mijn vader en ons gezin heeft aangedaan, kan dit monster ook anderen aandoen”) de uitknop van het mechanisch orerende paardenkadaver heeft ingedrukt.

    Dit is een ander verhaal dan wat de hielenlikkers van de macht, de NOS, zonder wederhoor de wereld inslingert, maar zou in dit soort gevallen, heel goed kunnen kloppen!

Geef een reactie