WAAROM WIL JAN DIJKGRAAF MICHA IN DE DWANGBUIS EN NIET JORIS DEMMINK?

COMING UP: TWEEDE DEEL IN DE YOUTUBE-SERIE VAN MICHA OVER JAN ‘DWANGBUIS’ DIJKGRAAF EN GEENPEIL * ALSO COMING UP TODAY: HET DEFINITIEVE EINDE VAN DE MSM IN DE VS NA INFILTRATIE-ACTIE PROJECT VERITAS BIJ CNN? * STEEDS MEER BURGERS MAILEN DE NEDERLANDSE MSM OVER PIZZAGATE MAAR KRIJGEN GEEN ANTWOORD: OOK DE REMARQUJES, KLOMPJES EN GELAUFFJES GESPIESD AAN DE ZWAARDEN VAN HUN EIGEN LEUGENS

[wp_ad_camp_1]

Van: Linda 2
Verzonden: woensdag 22 februari 2017 14:11
Aan: ‘p.remarque@volkskrant.nl’ ; ‘c.devries@volkskrant.nl’ ; ‘melle.drenthe@volkskrant.nl’
Onderwerp: Graag uw commentaar

“Met een beetje goede wil kon je het ‘onderzoeksjournalistiek’ noemen, maar dan wel van sufferdje-niveau en een Tegel zullen de twee verantwoordelijke journalisten er niet mee winnen…”

Geachte heren,

Bovenstaande citaat letterlijk gekopieerd uit een artikel in uw krant vandaag. Artikel ging over het artikel m.b.t. Jesse Klaver in De Telegraaf. Maar uw lezers verwachten ook goede onderzoeksjournalistiek van uw krant. Daarom hierbij een artikel met video’s, waar naar mijn idee onomstotelijk uit blijkt dat Pizzagate/pedogate geen ‘fake news’ is. Zou een van uw reporters hier eens inhoudelijk naar kunnen kijken?

Met vriendelijke groet / Kind regards,
Linda 2

2 Replies to “WAAROM WIL JAN DIJKGRAAF MICHA IN DE DWANGBUIS EN NIET JORIS DEMMINK?”

 1. Och gossie, Caroly / Linda al weer aan het mailen met de Volkskrant? En dan een artikel met video”s op het geeloofwaardige medium Niburu? Dat wordt lachen voor de Volkskrant.
  Moeten ze zich van Linda vast ook gelijk de verdiepen in de volgende items:
  Overleden kind verschijnt op foto, Mysterie van neergeschoten vlucht MH17 in 1 dag opgelost, Het raadsel van de uitgestelde koffie, MH17 het verhaal van de vreemde Cor Pan foto heeft een staartje, Cannabis remedie tegen kanker (regering weet het al 36 jaar) en MH370 passagier stuurt boodschap vanaf Diego Garcia (breaking).
  En ook nog dat Arme gezinnen lopen kans kinderen kwijt te raken en Walvis bedankt bevrijders met schitterende show (video).

  Ze krijgen het druk op de VK-redactie.

 2. WAAROM WIL JAN DIJKGRAAF MICHA IN DE DWANGBUIS EN NIET JORIS DEMMINK?
  ———————–
  Omdat het tenminste zo’n wetenschappelijk benoemde grens-psychopaat is die de zaken gewoon omdraait!

  Overigens kan dat hele Referendum gedoe vanaf het begin PROACTIEF makkelijk een psychopathisch project zijn op weg naar MACHT EN CONTROLE voor de psychopaat:

  1. Inspelen op breed gevoelde afkeuring.
  2. Zinloos referendum organiseren.
  3. Uitkomst te voorspellen: afwijzing van het door Soros c.s. beoogde.
  4. Uitkomst wordt in de wind geslagen/er wordt typisch psychopathisch omheen gewerkt en het Soros project treint gewoon verder.
  5. Inspelen op de brede onvrede hiermee en een politieke partij oprichten.
  6. Nu een uitzonderlijke vliegende start maken als politieke partij.
  7. MACHT EN CONTROLE (w.o. geld) voor……(100% = fenomenaal narcist?) Jan Dijkgraaf.

Geef een reactie