WANHOOP BIJ STAATSTROL ERIC DONK: HIJ PROBEERT BOEK STEVE EN MICHA TEGEN TE HOUDEN

ERIC DONK MELDDE ZICH OOK BIJ SALTO TV: ‘GA NIET IN ZEE MET DE LAFBEK MICHA KAT’ * DONK TEGEN STEVE BROWN: ‘IK WIL JE IN EEN PRIVE-GESPREK VAN ALLES TOELICHTEN OVER MICHA’ * WAAROM IS HET VOOR DONK EEN LEVENSWERK MICHA TE STALKEN EN TE DEMONISEREN WAAR HIJ OOK GAAT?

ERIC DONK EN MYRA ZIJN ONTMASKERD EN UITGESPEELD EN SPELEN NU DE WANHOOPS-KAART * ‘MYRA PROBEERT EEN AANGIFTE IN ELKAAR TE TIMMEREN TEGEN MARCEL VERVLOESEM MET BEHULP VAN ROBBIE VAN DER PLANCKEN’ * NADAT DONK DUIZENDEN EURO’S VAN MICHA ONTVING, EEN LAPTOP EN EEN CAMERA EN ALLE DEMMINK-FILMPJES JATTE ALSMEDE JDTV, IS HIJ MICHA GAAN DEMONISEREN

Deze tekst plaatste Eric Donk op de site van Steve Brown:

Ik zou maar oppassen Steve. Kat is een bedrieger, een leugenaar en een uitbuiter. Hij heeft de laatste jaren niets gepresteerd en alleen maar grote praatjes over hoe hard hij word aangepakt door justitie. Dat hij zelf o.a. stiekem bommeldingen doet en dat deze de werkelijke aanleiding zijn voor zijn ellende vertelt hij er natuurlijk niet bij!

Het enige wat dit lafbekje wil is op jouw succes meevaren! Maar als het er op aan komt ben jij ineens de grote boeman. Dit is mij ook overkomen en dat is een van de redenen waarom ik Salto gewaarschuwd heb om niet met deze lafbek in zee te gaan. Blijkbaar konden ze zich wel vinden in mijn argumenten en hebben ze een wijs besluit genomen! Er zullen nu wel weer mensen gaan roepen dat ik een NSB’er ben, maar ik heb in tegenstelling tot Kat nog nooit medeactivisten aangegeven bij de politie! Denk daar maar eens over na!

Ik hoop dat je net zo wijs zal zijn als Salto en deze charlatan ook snel aan de kant schuift. Uiteraard wil ik nog wel wat dingen toelichten in een privé gesprek als je hier verdere vragen over hebt. Hoe zit het met de grote aankondiging die er nog aan zat te komen is die weer uitgesteld?

Volgens mij heeft Micha goed opgelet hoe Wim Dankbaar is opgelicht bij het uitbrengen van zijn boek en probeert hij dit kunstje nu bij jou uit. Als je nog een uitgever zoekt die serieus met je verhaal aan de slag wil heb ik eventueel nog wel een adresje voor je waar je niet uitgebuit gaat worden.

Bovendien is Kat inmiddels volledig uitgerangeerd en zal samenwerking met hem je uiteindelijk alleen maar schaden. je bent uiteraard een volwassen kerel en moet zelf je beslissingen maken, maar ik heb nu op zijn minst getracht om je te waarschuwen!

Als je wil lachen moet je Kat trouwens een vragen hoe hij over mensen uit de coffeeshop branche denkt en hoe hij zich in het verleden heeft uitgelaten over cannabis gebruikers. Diep van binnen denkt hij dus ook zo over jou. Het is echt een smerig achterbaks laf mannetje dat maar 1 doel voor ogen heeft en dat is jouw centen in zijn zak stoppen, zodat hij deep behind enemy lines lekker kan blijven doorzuipen op andermans kosten!

Kat heeft mij in bepaalde zaken zijn erewoord gegeven en is dit niet nagekomen. Als ik hem ooit nog tegen kom krijgt hij nog een hardere trap onder zijn reet dan die jij aan Peter r de Vries hebt uitgedeeld en dat meen ik. Ook dit is een van de redenen waarom hij zich blijft verstoppen in Ierse jeugdherbergen!….De Lafbek!!!

13 Replies to “WANHOOP BIJ STAATSTROL ERIC DONK: HIJ PROBEERT BOEK STEVE EN MICHA TEGEN TE HOUDEN”

 1. overigens als dit artikel juist Donk aangaat, waarom moet Kat dan effe weer een Myra aanhalen ………..

  Overigens iedereen ontgvangt maar duizenden euro s van Dagobert Kat ……… een Ierse wulpse voor verbouwing huis, een Myra , een Donk.

  “”EN ALLE DEMMINK-FILMPJES JATTE ALSMEDE JDTV”” dan begint meneer Kat daar toch een rechtzaak over teminste als hij dat kan aantonen ipv voor de honderste keer dit aanhalen, of heeft kan Kat dat herlemaal niet aantonen en haalt dit aan om Donk weg te zetten en komen de racune driftjes weer boven drijven.

  Overigens hebben die filmpjes uberhaupt enige waarde …….

 2. “”Micha Kat wordt niet door rancune gedreven”””

  nee Micha Kat is heilig …………

  Zijn ex werkgevers Telegraaf en de NRC heeft hij toch ruimschoots na lopen schoppen

  De rechtszaak die hij samen met Donk had waarbij hij vervolgens de adcvocaat.
  voor het blok zet.

  En zo lijkt me het dat Kat ook tig sms jes heeft verstuurd om mensen te kwallen waarmee hij in onreine leeft of die hem voor de voeten lopen.

  Dus dat betreft lijkt het me dat Kat het niet onderdoet voor Donk, overigens kan je dit racune gedrag van 1 km duidelijk zien.

  Daarnaast is het wel erg vreemd dat je als onderzoeksjournalist bijna wekelijks met je racune zaakje bezig bent, lijkt me toch niet ten goede te komen van je status, maar schijnbaar heeft Kat niks te onderzoeken dat hij zich hier mee bezig houd. Of hij wil door middel van dit sort zaken aan te halen zijn status verhogen.

  Hoe dan ook een normaal mens legt dit naast zich neer ……… het was overigens immers Kat die opriep tot rust in het complotterskamp.
  En dan vervolgens nog geen week later weer dat sort raqcune zaakjes aanhalen, of zelf onrust veroorzaken door bij Bou te pushen dat ze keuze s moet maken.

  en dan vervolgens verkondigen dat Donk het addergebroed is terwijl hij zelf er vrolijk aan mee doet.

  Dat betreft ben ik volkomen eens met Dinges ……….

 3. “Als je wil lachen moet je Kat trouwens een vragen hoe hij over mensen uit de coffeeshop branche denkt”. Nou ik wil wel lachen.

  Weed slaat gaten in hersenen, vele onderzoeken hebben dat aangetoond, een pure NWO product, ook bestaat er ‘gemanipuleerde’ weed dat gebruikt werd in de MKultra experimenten. Weed is gewoon een mind control drugs en Donk promoot dat. Natuurlijk geen toeval dat het juist hier in NL legaal is. Maar dat begrijpt Donkey zogenaamd niet.

  De rest van z’n tekst komt redelijk over, jammer van dat weed gedeelte.

 4. Het is vooral laf om achter iemands rug om zulke negatieve praatjes rond te strooien. Eric Donk is te dom voor woorden, en wordt uitsluitend door rancune gedreven. Daar kan nooit iets goeds uit voortkomen. Dus per definitie niet geloven, zo iemand!

   1. Micha komt met nieuws. Donk en Myra laten rechtszaken in de soep draaien. Micha zit niet de hele dag overal Donk en Myra af te zeiken. Dit doen die 2 wel op elke internet site tot het eeuwige geziek van Myra op twitter #demmink aan toe. Dan hebben we het nog niet eens over het volk waar die 2 mee omgaan. Criminelen tot moordenaars aan toe alleen maar om Micha te beschadigen. Hoe ver kun je gaan. Aan diegene die de kant van Donk en Myra kiezen. Hoe stom kun je zijn. Omdat ik mot heb met Kat kies ik automatisch de kant van Donk en Myra. Dit wordt jullie ondergang want je gaat van binnenuit gesloopt worden.

 5. Ik snap niet hoe Donk nog tijd heeft om te werken voor zijn geld. Echt overal zit hij de hele dag alleen maar Micha af te zeiken. De coffeshop scene is nauw verbonden met de dance scene. Oftewel GHB, pillen en coke gebruik zit diepgeworteld in die vakgroep. Hier zijn natuurlijk ook wel een paar uitzonderingen op maar die zijn er niet veel. Tussen mensen die veel blowen en alcoholisten zit niet veel verschil. Donk is het levende bewijs dat blowen je hersenpan opfuckt.

Geef een reactie