WANHOPIGE CHRIS KLOMP OPENT NU EEN HETZE TEGEN EBRU UMAR… WIE STOPT CHRIS KLOMP?

CHRIS KLOMP ZOU AANGIFTE DOEN TEGEN MICHA OMDAT DIE SCHREEF DAT ‘HET BLOED VAN DE VERMOORDE KINDEREN AAN ZIJN HANDEN KLEEFT’ * MAAR IN PLAATS VAN NAAR DE POLITIE –DOOR WIE HIJ WORDT BETAALD– TE RENNEN GAAT KLOMP NU PROBEREN EBRU UMAR TE SLOPEN * IS OOK UMAR VOLGENS KLOMP ‘PSYSCHICH GESTOORD’ OF IS ALLEEN MICHA DAT?

Tegen de Turks-Nederlandse Ebru Umar zijn tot nu toe zes aangiftes gedaan wegens groepsbelediging en haatzaaien. De columniste twitterde een maand geleden haar frustraties over Marokkanen van zich af, nadat een man op straat haar telefoon af had gepakt. Eind juni twitterde Ebru Umar onder meer: ‘kutmocros, ik haat jullie en ik haat jullie moslimbroeders en zusters ook’. Ze gebruikte eveneens de roemruchte ‘minder, minder, minder’ quote van Geert Wilders. LEES VERDER BIJ HET AD

4 Replies to “WANHOPIGE CHRIS KLOMP OPENT NU EEN HETZE TEGEN EBRU UMAR… WIE STOPT CHRIS KLOMP?”

  1. Enige tijd geleden drong deze Klomp zich op in een twitter discussie over Ebru omdat hij zich ergert aan anonieme twitteraars. Na een fatsoenlijk en genuanceerd antwoord kwam een botte herhaling van zijn waarheid met de slotwoorden: en nu opzouten. Merkwaardig gedrag van iemand die zich ongevraagd ging bemoeien met een gesprek. Maar goed, antwoorden ging niet meer want de heer Klomp had zich al voor mij afgesloten. Blijkbaar doet hij dat wel vaker als hij geen gelijk krijgt. Nu ben ik pro Ebru, en inmiddels anti Klomp, in Turkije zou deze journalist van het C garnituur allang opgepakt zijn. Dus wie zou Klomp kunnen stoppen? Erdogan denk ik dan.

    1. Chris Klomp heeft wel makkelijk lullen want hij verkondigt alleen de mening van de staat en de NWO. Klomp zal dus nooit hoeven te vrezen voor de staat en daar ligt juist het probleem met niet anoniem je eigen mening op het internet verspreiden. Erdogan zou dus juist de grote vriend zijn van Klomp. Klomp gebruikt altijd dezelfde tactiek in een discussie. Hij is enorm voorspelbaar. Die maffe wijven van de Baybasin club trappen er nog steeds met open ogen in. Die lopen met iedereen mee als ze maar slijmen. Het doet me echt denken aan al die maffe wijven in Amerika die Hillary aanbidden en straks door haar in een burka moeten lopen.

    1. Filmpje van de vriend van Chris Klomp, Eric Donk op geenstijl. Gevangene overgeplaatst, Baybasin. Je zou er bijna dingen van gaan denken.

Geef een reactie