WANHOPIGE (EN LACHWEKKENDE) POGINGEN VAN DE (DOOR HUGO DE JONGE BETAALDE) NIEUWSUUR-REPORTER RUDY BOUMA OM DOUTZEN DE ‘DEBUNKEN’ ZIJN HET TOTALE FAILLIET VAN DE MSM

VOLG OP MICHA’S TWITTER WELKE ‘BRONNEN’ BOUMA GEBRUIKT OM DOUTZEN TE DEBUNKEN * DEZE BRONNEN WORDEN VRIJWEL ALLEMAAL BETAALD UIT DEZELFDE KOFFERS ALS HIJZELF * HET KAN NIET CORRUPTER, WALGELIJKER, DOORZICHTIGER EN LACHWEKKENDER!

EN KIJK HIER HOE BOUMA PUUR SEKSISME INZET IN ZIJN WEERZINWEKKENDE POGINGEN DOUTZEN TE DEBUNKEN IN OPDRACHT VAN HUGO DE JONGE EN BILL GATES!

2 Replies to “WANHOPIGE (EN LACHWEKKENDE) POGINGEN VAN DE (DOOR HUGO DE JONGE BETAALDE) NIEUWSUUR-REPORTER RUDY BOUMA OM DOUTZEN DE ‘DEBUNKEN’ ZIJN HET TOTALE FAILLIET VAN DE MSM”

  1. De rechter kun je wel vertrouwen in een psychopathocratie, dus heeft Willem Engel de rechtszaak fair and square verloren.

    Je ziet het pas, als je het doorhebt!

    Jammer Willem!

  2. Een exuberant, over het paard getild grietje dat al decennia schaamteloos met haar togus loopt te pronken om daarmee sloten geld binnen te harken, ijskoud ten koste van het algemeen moraliteitsbesef en de eer van God.

    Walgelijk!

Geef een reactie