WANHOPIGE NICO VAN DEN HAM TOT KONING: HELP UW VOLK! HET GAAT KAPOT!

OOK MICHA RICHTTE ZICH RECENT TOT DE KONING [VIDEO]* KONING HEEFT GEEN ENKELE BOODSCHAP AAN ZIJN VOLK EN WEIGERT OOK MAAR EEN SECONDE AANDACHT TE BESTEDEN AAN WANHOPIGE NE STERVENDE BURGERS * HERSTELDEREPUBLIEK: KH WEER GENOEMD ALS DEELNEMEND AAN PEDO-NETWERKEN, NU HET GROOTSTE OOIT

3 Replies to “WANHOPIGE NICO VAN DEN HAM TOT KONING: HELP UW VOLK! HET GAAT KAPOT!”

  1. Ja Nico daar heb je het over een zeer bedenkelijk punt. Het is inmiddels algemeen bekend dat door valse beslissingen van rechters veel mensen de dood in gejaagd worden en dat alles IN NAAM VAN ONZE KONING Hij weet daarvan, ik heb daar zelf met hem over gecorrespondeerd. Ik kan er niets aan doen, maar ik geloof dat hij daar niets om geeft. Wel is hij aanwezig als iemand een medaille wint, lacht voluit en lijkt echt geïnteresseerd. Het zou hem sieren als hij eens meer gevoel zou tonen als weer eens iemand voor de dood heeft gekozen als een rechter willens en wetens een onjuiste beslissing neemt waarvan hij kan weten dat zijn slachtoffer zo in war raakt dat hij zelfmoord zal plegen, het gebeurd immers dagelijks en dat weet hij.

  2. Deze reactie van de overigens onwerkbare intelligente asperger administrator van HDR is dan wel weer de spijker op de kop geslagen:

    ===============
    Je kunt nog beter tegen een rotsblok praten – soms komt daar nog water uit ook….
    ===============

    ‘You can’t argue or bargain with psychopaths’

Geef een reactie