WANHOPIGE PEDO DEEP-STATE ZIET DE CORONA-HOAX EXPLODEREN EN PROBEERT NU ZO SNEL MOGELIJK HET FATALE EN VERPLICHTE VACCIN UIT TE ROLLEN -HET IS HUN LAATSTE KANS!

WIJ HEBBEN GOEDE HOOP DAT HET AL TE LAAT IS VOOR DE PEDOFIELEN EN DAT ER AL TE VEEL MENSEN ‘WAKKER’ ZIJN GEWORDEN EN DE WARE BEDOELINGEN VAN HET ‘REDDENDE VACCIN’ BEGRIJPEN * DIT IS EEN RACE TEGEN DE KLOK VOOR BEIDE KAMPEN * ZOWEL UIT ISRAEL ALS UIT HET VK KOMEN OPEENS BERICHTEN DAT HET SATANISCHE NANO-VACCIN ‘BINNEN ENKELE WEKEN’ KLAAR IS * OOK DE EU ZET ALLES OP ALLES OP HUN BURGERS ASAP KAPOT TE SPUITEN

A BRITISH coronavirus vaccine could be just weeks away as experts at Oxford University say they’re “80 per cent confident” a new drug will work. Professor Sarah Gilbert, who is working on a vaccine with a team at the university, is about to begin testing the vaccine, is confident it will work and says it could be ready by September.

Eén reactie op “WANHOPIGE PEDO DEEP-STATE ZIET DE CORONA-HOAX EXPLODEREN EN PROBEERT NU ZO SNEL MOGELIJK HET FATALE EN VERPLICHTE VACCIN UIT TE ROLLEN -HET IS HUN LAATSTE KANS!”

  1. Micha moet de berichten even rustig lezen: het vaccin is binnenkort slechts beschikbaar om te worden uitgezet in clinical trials. Dan duurt het nog maanden voordat het beschikbaar is voor een vaccinatieprogramma.

Geef een reactie