WANHOPIGE TELEGRAAF GAAT NU RECLAME MAKEN VOOR HET DODELIJKE RITALIN

DE CRIMINELEN AAN DE BASISWEG MOETEN ASAP WORDEN GESTOPT WANT IN HUN DOODSSTRIJD ZAL DE PEDOFIELEN-KRANT DUIZENDEN SLACHTOFFERS MAKEN * NU GAAT DE KRANT RECLAME MAKEN VOOR HET DODELIJKE RITALIN EN OFFERT ZO DUIZENDEN KINDEREN OP * NRC HANDELSBLAD DEED HETZELFDE IN 2007 IN HET DRAMA ‘WIM WONDERPIL’ * LEES HET HELE VERHAAL OP NRCOMBUDSMAN

Een dag na ons horror-bericht over De Telegraaf worden we alweer in het gelijk gesteld maar dat gebeurt op een manier die -zo gaat het steeds- nog schokkender is dan wij hadden kunnen bedenken. Om geld binnen te harken gaat De Telegraaf nu verborgen reclame maken voor de meest dodelijke en weerzinwekkende ‘medicijnen’ van de NWO, in dit geval Ritalin. Producent Novartis wordt geconfronteerd met steeds meer ouders die ‘wakker worden’ en het dodelijke middel in de ban doen. De ‘oplossing’: het inschakelen van de pedofielen-krant aan de Basisweg die these days alles afdrukken waarvoor betaald wordt. Een redactrice, Kimberley van Heiningen, krijgt de opdracht een zogenaamd ‘genuanceerd’ artikel te schrijven dat waarschijnlijk is gedicteerd door Novartis zelf. Lees het hele verhaal op Nrcombudsman. Het interessante is dat Micha dit alles al eerder heeft meegenaakt bij NRC Handelsblad in het drama ‘Wim Wonderpil‘. Dat ging toen nog wel een stukje verder. Micha vergeleek big farma-redacteur Wim Kohler met kamparts Mengele en kreeg een rechtzaak aan de broek. Die hij glansrijk won.

4 Replies to “WANHOPIGE TELEGRAAF GAAT NU RECLAME MAKEN VOOR HET DODELIJKE RITALIN”

  1. Maakt de Telegraaf er reklame voor ga er dan met een boog omheen want dan weet je dat het voor jou op 1 of andere manier niet goed is. De Telegraaf is niets anders dan propaganda en naaierij.

    1. Ik heb dit ook al eens gelezen, plus ik herinner me van andere artikelen dat gedragstherapie net zo goed werkt als ritalin, aantoon bewezen.

  2. De bekende Pools-Britse socioloog Zygmunt Bauman heeft hier een mooie term voor bedacht: het kapitaliseren van angst. Eerst mensen bang maken, dan een oplossing voorhouden waarmee weer veel geld te verdienen valt. Angst en kapitaal, De Telegraaf is altijd al erg goed geweest in die twee-eenheid.

Geef een reactie