WANNEER OPENEN DE EERSTE KINDER- EN BABY-BLOED ‘VERJONGINGSKLINIEKEN’ IN NEDERLAND -MET DEMMINK EN RUTTE ALS EERSTE KLANTEN?

WE HEBBEN ER AL JAREN VOOR GEWAARSCHUWD EN NU KOMT HET IN THE OPEN: DE ELITE MAAKT ‘GEBRUIK’ VAN HET BLOED VAN BABY’S EN PEUTERS OM ZICH TE ‘VERJONGEN’ EN LANGER TE LEVEN * IS DIT WAAR DE GELEENSE BABY’S IN 2013 VOOR WERDEN VERMOORD IN OPDRACHT VAN DE ELITE? * AL JAREN CIRCULEREN OP INTERNET BERICHTEN OVER HET DRINKEN VAN HET BLOED VAN BABY’S DOOR DE ELITE, BIJ VOORKEUR MET BEPAALDE STIMULERENDE ENZYMEN DIE WORDEN AFGESCHEIDEN ALS ZE WORDEN DOODGEMARTELD * IS NEDERLAND HIER OPNIEUW ‘SATANISCH GIDSLAND’ MET ALLE VERMOORDE EN VERDWENEN BABY’S?

If it would add a decade to your life, would you allow the blood of young people to be injected into your veins? I understand that this may sound very strange to you, but the truth is that interest in this sort of “anti-aging therapy” has surged among the elite in recent years. And now a company called Ambrosia has opened clinics in five major U.S. cities where you can actually have “youthful blood” injected directly into your veins. But it isn’t cheap. According to Jesse Karmazin, the founder of Ambrosia, having one liter of young blood injected into you will cost $8,000 and getting two liters of young blood will set you back $12,000… LEES HET HELE VERHAAL OP BUSINESSINSIDER

7 Replies to “WANNEER OPENEN DE EERSTE KINDER- EN BABY-BLOED ‘VERJONGINGSKLINIEKEN’ IN NEDERLAND -MET DEMMINK EN RUTTE ALS EERSTE KLANTEN?”

 1. Net als bij Demmink maakt u het verhaal groter dan het is.
  Het gaat hier weliswaar om jonge mensen, maar wel mensen die wettelijk hun bloed al mogen doneren. In dit geval 16 tot 25 jarigen. Dat is in Amerika oud genoeg.

  Ja, het is jong en het kan onderwerp van discussie zijn of het ethisch verantwoord is, maar het zijn voor de wet geen kinderen en zéker geen baby’s. Net als bij Demmink waarbij slechts is gesproken over ‘jonge jongens’, en wat niet hoeft te betekenen dat hij onder een bepaalde leeftijd is gegaan.

  Als goed en goudeerlijk journalist zou u dat toch moeten weten en dienen te vermeldden me dunkt.

  1. Ongevraagd advies is zelden welkom, maar toch, lees het artikel in de Telegraaf over mevr. Roelie Post.
   Zij,oud ambtenaar EU-commissie doet boekje open over kinderhandel en mogelijke orgaanhandel.
   Kwam hinderlijk dicht bij machtige figuren en moest daarom weg. Kreeg tot nu geen rugdekking van bralfrans Timmermans.

   1. Advies is bij mij altijd welkom, in tegenstelling tot dhr Kat die nog niet het lef heeft te reageren laat staan te rectificeren. Hoe dan ook, dank voor je advies. Ik zal zeker niet ontkennen dat er geen ellendige dingen gebeuren, maar in dit specifieke geval is daar geen bewijs voor. Jonge mensen zijn hier jong in tegenstelling tot de mensen die gebruik maken van die jongheid.

  1. Het schijnt dat er een verzoek ligt of ze deze schuld kunnen voldoen in de vorm van Thaise jongetjes. Dan halen ze hem weer naar Laos en regelen de Demmink squads wat kinderen voor hem, zodat hij dat niet zelf hoeft te doen zoals de vorige keer.

 2. Sterker nog, waarom denk je anders dat DEZE über✡pedocraat✡rat altijd op de meest onchristelijke tijden zijn portie bloed van zogenaamd wiegendood baby’s via de achter ingang kwam opslurpen? Dit werk zeg maar… Echt Kat, de ware reden van de afbraak van al die Nederlandse ziekenhuizen is puur gelegen in het verdonkeremanen (jazeker!) van zo veel als maar mogelijk fysiek/forensische bewijs. Overigens vind ik je geselecteerde verontwaardiging omtrent DEZE jodennar zeer bedenkelijk vanwege zijn zelfde verraderlijke serpentensteek die onder een JWO jodenregie collaborerend met zijn noordelijke ✡pedocraten✡jodenhorige✡ eveneens op het punt van uitbreken staat. Deze vrije volksjongen pompt daarom zijn voortreffelijke gezondheid voorlopig ALLEEN NOG MAAR ZO op hahaha…

Geef een reactie