WANTED: NOUT, JEROEN, GERRIT, WOUTER, JAN KEES

MERKEL BEREIDT DUITSLAND VAST VOOR OP EEN GRIEKENLAND-VERLIES VAN MINIMAAL 80 MILJARD, MARK RUTTE BLIJFT SCHATERLACHEN… HOE LANG NOG?

[wp_ad_camp_1]

TERWIJL DE WERELD IN ELKAAR STORT, WEIGEREN DE CRIMINELE EN CORRUPTE MSM DE SCHULDIGEN AAN TE WIJZEN * DUS IS HET AAN HET VOLK ‘RECHT TE DOEN’ TEGEN DE MISDADIGERS DIE ALLES KAPOT HEBBEN GEMAAKT: NOUT WELLINK, JEROEN DIJSSELBLOEM, GERRIT ZALM, WOUTER BOS, SJOERD VAN KEULEN EN DE ANDERE WHITE COLLAR CRIMINALS

Morgen gaat het los. Eindelijk. De ijlende en stervende Euro-patient wordt ten langen leste verlost uit zijn lijden. Niet dat het daarmee voor de geplunderde en verkrachte EU-burgers beter wordt. Maar in elk geval is er een belangrijke stap gezet op de weg die uiteindelijk zou kunnen leiden tot een nieuw begin. Maar dan moet er wel worden afgerekend met de criminelen die al deze ellende hebben veroorzaakt. Nout Wellink, Gerrit Zalm, Jeroen Dijsselbloem, Wouter Bos, Sjoerd van Keulen, Jan Kees ‘met rente’ De Jager en ook die idioot Jan de Wit van de SP met zijn doofpot-‘onderzoekscommissie’. Maar het zijn niet deze mafia-leden die voor de rechter komen en achter de tralies belanden, maar Micha Kat, de journalist die ons land al jaren lang waarschuwt voor de mafia-praktijken van de Nout Wellinks! Net zo als het niet Joris Demmink is die voor de rechter komt, maar Micha Kat! Niet de bedriegers Sjuul Paradijs en Marcel Gelauff die met hun criminele en welbewuste collaboratie met pedofielen en kindermoordenaars mede-verantwoordelijk zijn voor het verwoesten van de levens van duizenden onschuldige kinderen, maar Micha Kat! Niet de liegende en meineed-plegende rechter Hans Westenberg, maar Micha Kat, de journalist die als eerste (en to nu toe enige) in Nederland fundamentele corruptie heeft aangetoond in het hart van de rechterlijke macht! In een ‘normaal’ land zou hij prijzen hebben gekregen, in Nederland krijgt hij de cel.

6 Replies to “WANTED: NOUT, JEROEN, GERRIT, WOUTER, JAN KEES”

 1. LS…

  Het probleem met de Illuminatie is dat het hen geen donder uitmaakt wat er met Griekenland gebeurt. Chaos is het doel en dat is bereikt. Ben benieuwt wat Putin gaat doen !

 2. de bedriegers Sjuul Paradijs…
  Toch leuk dat je ALWEER Paradijs z’n werk gebruikt om je eigen schrijfseltje kracht bij te zetten! Is hij toch nog ergens goed voor!

  1. LS…

   Sjuuuuul kan niet vaak genoeg door de plee getrokken worden. Maar ja, als je familie bent van die NSB er kan je daar natuurlijk niet zo goed tegen. Ha !

 3. Goed stuk Micha! Wie het voze spel van deze organisatiecriminelen in- en dóórziet die wordt a-politiek en sloft niet meer naar de stembus. Die weet dat de NOS van Marcel Gelauff en de Telegraaf van Juul Paradijs puur vergif zijn.
  Dus mensen: niet meer stemmen en gooi vooral je tv uit het raam. Want die is puur vergif!

  Ik vraag me af hoe dit criminele tuig straks op tijd hun nek uit de strop gaat trekken.
  Goed stuk Micha! Wie het voze spel van deze organisatiecriminelen in- en dóórziet die wordt a-politiek en sloft niet meer naar de stembus. Die weet dat de NOS van Marcel Gelauff en de Telegraaf van Juul Paradijs puur vergif zijn.
  Dus mensen: niet meer stemmen en gooi vooral je tv uit het raam. Want die is puur vergif!

  Ik vraag me af hoe dit criminele tuig straks op tijd hun nek uit de strop gaat trekken.

Geef een reactie