WANTOESTANDEN ROND DUITSE HERMAN BOLHAAR

* EXTRA: HELP MICHA DE TERREUR VAN JUSTITIE EN JORIS DEMMINK TE LATEN OVERLEVEN EN DOE EEN DONATIE * MICHA HEEFT HET NU MEER DAN OOIT NODIG * GEEF NIET AAN GREENPEACE EN AMNESTY INTERNATIONAL MAAR AAN MICHA EN AAN DE REVOLUTIE * VRAAG HET REKENINGNUMMER VIA DE CONTACT-FUNCTIE VAN DEZE SITE
[wp_ad_camp_1]
OM IN DUITSLAND LAAT WARE AARD ZIEN: GESTAPO IN TERREUR-STAAT * IN ONS LAND IS HET PRECIES HETZELFDE * OM DIENT NIET DE SAMENLEVING, MAAR CRIMINELEN, PEDOFIELEN EN DE NWO

Rel om OM en persvrijheid in Duitsland

BERLIJN/KARLSRUHE – In Duitsland is een rel losgebarsten over de grenzen van de persvrijheid. Niet alleen leden van de oppositie, maar ook prominente politici van regeringspartij SPD eisen het aftreden van Harald Range, de baas van het Openbaar Ministerie. Dat is een zaak begonnen tegen de nieuwssite Netzpolitik.org op verdenking van schending van staatsgeheimen. Aldus De Telegraaf. In ons land zien we precies hetzelfde, zij het nog veel erger omdat is vastgesteld dat meerdere topmensen van het OM kinderen verkrachten, zelfs zijn onderworpen geweest aan strafrechtelijk onderzoek (Rolodex) maar er lachend mee wegkomen. De wijze waarop het OM de eigen wetten schendt -zoals bij de hysterische vervolgingen van Micha- gaat alle begrip te boven. Toch wordt in ons land niet geroepen om het vertrek van Bolhaar zoals dat wel in Duitsland gebeurt met zijn collega Harald Range. Nou ja, het ‘vertrek’ van Bolhaar is wel even ter sprake geweest in een witwas-operatie die de indruk moest wekken dat het OM ‘had gefaald’ in het optreden tegen Bart van Urk, zulks om hem aan het volk te kunnen presenteren als de ‘moordenaar’ van Els Borst. Dus als in ons land om het aftreden van een prominent lid van de zwarte mafia wordt geroepen, is het een spin.

7 Replies to “WANTOESTANDEN ROND DUITSE HERMAN BOLHAAR”

 1. Je heb zelfs kansje dat bolhaar door ons geroep minister of president wordt .. mét nobél én gonzales preiz en niet meer van tv af te slaan is elk quisprogramma bevolkt en voornaamst genodigde aan de penosetafels der hosts dwdd penw etc

  Wú verwennen m wél he?

 2. Aan welke revolutie geven mensen eigenlijk geld Micha? Deze site bestaat sinds 1 april 2015, maar je doet hier niets anders dan op klokkenluideronline. Elke dag een paar berichtjes online zetten waarin je echte artikelen koppelt aan je eigen waanbeelden van de realiteit, en op die manier je berichten legitiem laten klinken.

 3. Hillary Clinton is een echte vrouw van de wereld met een absoluut (!) onbegrensde kijk op de dingen……die voor de weerloze slachtoffers (hoe weerlozer des te interessanter/opwindender voor ‘pure evil’ en hoe meer ‘repulsive’ voor normale mensen) nogal verbrijzelend uitpakt. Zo volkomen (!) ‘cuckoo’ rondbersend “verdien” je dus 139 miljoen Dollar in 7 jaar:

  =====================
  As The Federalist noted in 2014, Clinton sang the praises of eugenicist and Planned Parenthood founder Margaret Sanger in 2009:

  “I admire Margaret Sanger enormously,” Clinton said at a Planned Parenthood event. “Her courage, her tenacity, her vision.”

  “When I think about what [Sanger] did all those years ago in Brooklyn,” she added. “I am really in awe of her. And there are a lot of lessons we that can learn from her life and the cause she launched and fought for and sacrificed so greatly.”
  “What’s really ‘disturbing’ are Hillary Clinton’s long financial connections to Planned Parenthood,” said Joe Pounder, spokesman for America Rising, in a press release. “Like any Clinton associate, all you need to do is follow the money to discover how deep Clinton’s Planned Parenthood ties go. That’s exactly why you will never see Clinton criticize the group—her personal interests run too deep.”

  “Planned Parenthood’s brutal abortion business has been laid bare for all to see and Americans are repulsed,” said Marjorie Dannenfelser, president of Women Speak Out PAC.
  ===================

 4. Bolhaar een mega crimineel met vier bordelen en nét voor demminks aftreden door demmink geinstalleerd ..garantie van kwaliteit that is en vers vlees

 5. En bedenk: slachtoffers van (het gruwelijke psychische equivalent van moord door) psychopaten (proactieve -serie- moordenaars vanuit hun kritiek beschadigd “instinctief substraat”) zijn geen ‘losers’.

  IEDER normaal mens kan (en zal op termijn of is reeds min of meer, evt. via via) het slachtoffer van een psychopaat worden.
  Hoe menselijker je bent, hoe meer wereldlijke aandacht je begint te krijgen en hoor meer je de ‘alien mindset’ in de peiling krijgt, des te eerder word je doelwit van een psychopaat of van een (‘adapted compensated’) psychopathisch project.
  Psychopaten zijn moreel volslagen blind, ACTEREN echter -overtuigend- het omgekeerde en ruïneren zo, elkaar herkennend en ONDERLING netwerkend op HUN manier, binnen de kortste keren alle goede, opbouwende menselijke krachten en inspanningen.

  De ruggengraat eerst, de rest volgt later haast vanzelf.

 6. En geef NIET aan het over lijken gaande naargeestig ongure stelletje Clinton!

  Geef niet aan de vreemd biologerend glimmende daders met Camiel Eurlings of PB charisma, maar aan de -soms totaal gefnuikte en lastig en antipathiek op jou overkomende- slachtoffers!

  Maar ja, de wereld is rot…..en rot zoekt rot. En de Clintons zijn a.h.w. de verpersoonlijking daarvan.

  1. De clintons? Het hele doel van deze site om nederland neer te zetten als geregereerd door pedofielen die baby’s in stukken snijden. En nu zijn de clintons ineens de verpersoonlijking van rot?

Geef een reactie