WANTOESTANDEN ROND VINCENT LEENDERS DE DRUPPEL: OM-TOPMAN VAN DER BURG MOET WORDEN ONDERZOCHT OP PEDOFILIE!

HET WORDT STEEDS DUIDELIJKER: DE COMPLETE TOP VAN HET OM BESTAAT UIT ACTIEVE OF PASSIEVE PEDOFIELEN * OM-TOPMAN VAN DER BURG STAAT ER WAT DIT BETREFT HEEL SLECHT OP EN DIENT OGENBLIKKELIJK TE WORDEN ONDERZOCHT * HET BEELD IS DAT ALLE TOPMENSEN VAN JURDISCH NEDERLAND IN DE NETWERKEN ZITTEN, OOK DE POLITIE-TOP * OOK MINISTER GRAPPERHAUS VERDACHT: HIJ KAN HET OM IMMERS DWINGEN LEENDERS VOOR DE RECHTER TE BRENGEN VIA EEN MINISTERIELE AANWIJZING MAAR DOET NIETS

Het wordt te veel. Noch de Rolodex-pedofielen, noch Joris Demmink, noch Vincent Leenders komen voor de rechter. Dat is niet langer acceptabel. Eind april liet topman Herman Bolhaar via Bart Mos van De Telegraaf nog weten ‘geschokt’ te zijn door de affaire-Leenders maar dat statement was een walgelijke leugen, want de werkelijkheid is dat het OM Leenders in plaats van te vervolgen beschermt net als alle andere pedofielen in de eigen gelederen. Er valt niet langer aan de conclusie te ontkomen dat het OM de pedofielen in de eigen gelederen carte blanche geeft. De horror hiervan is niet te bevatten met name omdat het bij dit type power-pedo’s bijna altijd gaat om mensen die kinderen martelen en zelf ook vaak vermoorden. De laatste twee topmensen van het OM, Herman Bolhaar en Gerrit van der Burg, zitten beiden nadrukkelijk en zwaar in de verdachtenhoek. De leermeester van Bolhaar was dezelfde als die van Joris Demmink: de kindermoordenaar Rolph Gonsalves. Voor de feiten rond Van der Burg zie de bovenstaande video. Naast de wantoestanden rond Leenders hebben we natuurlijk te maken met de fake-vervolgingen inzake de sado-pedo-moorden en in zaken als die van Koen Everink. Recent werd bekend dat het OM het onderzoek naar de moord op Ruben en Julian ook heeft gefaket. Het grote probleem is natuurlijk dat niemand uit de politiek en de media aandacht besteedt aan de wantoestanden binnen het OM. Het onderwerp is compleet taboe hetgeen reeds op zichzelf een bewijs vormt voor de werkelijk krankzinnige omvang van deze crisis. Wij kunnen verder ook weinig doen belave schrijven en bidden.

2 Replies to “WANTOESTANDEN ROND VINCENT LEENDERS DE DRUPPEL: OM-TOPMAN VAN DER BURG MOET WORDEN ONDERZOCHT OP PEDOFILIE!”

 1. ‘Wat we wel weten is dat hij is gecriminaliseerd door justitie in Noord NL’

  Niet zo liegen, Koos. Wedzinga is door de rechtbank Zwolle-Lelystad veroordeeld wegens mishandeling van een vriendin uit Oekraïne. Waren zelfs foto’s van.

  Uit het vonnis: ‘Verdachte heeft zich schuldig gemaakt aan twee ernstige, langdurige mishandelingen van zijn toenmalige vriendin. De feiten zijn gepleegd in de woning waar het slachtoffer in Nederland verbleef, de plek bij uitstek waar zij zich veilig had moeten kunnen voelen. De rechtbank houdt er rekening mee dat het voor een voormalig lid van de rechterlijke macht extra pijnlijk is om publiekelijk te moeten terechtstaan en met het feit dat verdachte nooit meer als lid van de rechterlijke macht actief zal kunnen zijn. Niettemin is de rechtbank van oordeel dat gelet op de hiervoor omschreven ernst van de feiten aan verdachte nog wel een taakstraf van na te melden duur opgelegd dient te worden.’

 2. Wicher Wedzinga was één van de raadsheren die in 2000 Jan Stoffers uit Assen veroordeeld heeft voor de moord op Chanel Naomi Eleveld. Het vonnis van de rechtbank Assen heb ik niet terug kunnen vinden, dat is misschien wat merkwaardig. Wat ik weet is dat rechter J.J. Schoemaker voorzitter van de rechtbank was. Hij was ook rechter bij de rechtszaken die zijn gevoerd naar aanleiding van de moorden op Andrea Luten en Suzanne Wisman.

  Chanel Naomi is niet vermoord door Jan Stoffers maar door Henk Klaucke, een voormalig (zwart betaalde) medewerker van horecatycoon Sjoerd Kooistra. Klaucke was net als Jan een buurman van het meisje.

  Klaucke is vrij snel na de dood van Kooistra in zijn flat aan de Smetanalaan in Assen zo zwaar mishandeld dat hij aan de gevolgen daarvan is overleden in verzorgingstehuis Anholt in dezelfde plaats. Het heeft de krant niet gehaald.

  Of Wedzinga hier achter is gekomen weet ik niet.
  Wat we wel weten is dat hij is gecriminaliseerd door justitie in Noord NL.
  En dat is een bekend patroon.

Geef een reactie