WANTOESTANDEN TMG: JOLING EN BRUMMELHUIS

MORGEN OP DEZE SITE: TMG-COMMISSARIS SIMONE BRUMMELHUIS IS EEN ‘TROJAN HORSE’ DIE ALS OPDRACHT HEEFT ZO VEEL MOGELIJK GELD IN DE ZAKKEN TE SPELEN VAN HAAR OUDE COLLEGA’S EN NEUK-PARTNERS VAN ALLEN & OVERY * OOK EX-CEO FRED ARP WAS EEN TROJAN HORSE, VAN DELOITTE * VAMPIERS DANSEN ROND HET LIJK VAN TMG

EXTRA: TELEGRAAF IN SATANISCHE JOLING-SPIN KAN ZELFS NIET MEER SPELLEN * LUISTER NAAR DE ‘NIEUWSREDACTEUR’ VAN DE NAZI- EN PEDO-KRANT 27 mei 2015 21:05 Outgoing

Een satanische game, dat is de poging tot moord door Gerard Joling op een oud vrouwtje. Zoals bekend wordt Joling wijd en zijd genoemd als lid van ’s lands kindervrienden-clubs. Wij vermoeden dat de hele Joling-hype een spin is van de pedo’s met als doel leden van hun netwerk buiten rechtsvervolging te spelen voor poging tot doodslag, rijden onder invloed en andere delicten waarvoor gewone mensen voor jaren de bak in draaien. Eerder zagen we dat ‘gewone’ mensen in Ierland zeer streng gaan worden gestraft voor het slaan van hun kroost terwijl de pedofielen carte blanche hebben tot verkrachting en moord. De NWO zet alles op alles Ubermenschen en Untermenschen te creeeren. Mensen die boven en buiten de wet staan en de grote groep van paria’s voor wie zelfs de universele rechten zoals de integriteit van het lichaam niet meer gelden. We zien dit al min of meer at play in de DNA-zaak van Micha waar het OM probeert aan te sturen juist op dit onderscheid: politiemensen kunnen zich wel op universele rechten beroepen, maar iemand als Micha niet.

4 Replies to “WANTOESTANDEN TMG: JOLING EN BRUMMELHUIS”

 1. Ik ben een vrouw. Hoe kan ik dan een hysterische supernicht zijn?! Er zijn inderdaad genoeg bekende Nederlanders (o.a. politici) die pedofiel zijn. Maar het gaat mij veel te ver om in werkelijk ALLES wat er gebeurd een complot te zien, daar dan allerlei ongefundeerde conclusies uit te trekken om vervolgens dan de wildste beschuldigingen over allerlei mensen rond te strooien op internet!

  1. LS…
   Weet je het zeker ? En wat is alles en wat is ongefundeerd ? Ziende blind zal je bedoelen en de ongemakkelijke waarheid wordt in eerste instantie het hardst ontkend… Nee, met superlatieven kom je er niet en ik hoop niet dat je kinderen hebt.

 2. Dit gaat wel erg ver om Gerard Joling in allerlei complottheorieën te betrekken. Het was gewoon een stom ongeluk. Gerard heeft niet goed opgelet. en dat zebrapad ligt wel op een hele gevaarlijke plek. Gerard is gewoon een hele lieve man. Omdat hij gay is, is hij nu ineens ook pedo?! Kom op zeg! Dit gaat echt veel te ver!

  1. LS…

   MAG IK EVEN EEN TEILTJE WANT IK MOET PLOTSELING EVEN HEEL ERG… BARFBARF BARF ! DE LOGICA VAN EEN HYSTERISCHE SUPERNICHT !

Geef een reactie