WAREN DE ‘BURGERDODEN’ IN IRAK EEN SATANISCH OFFER VAN DE PEDOFIELEN? MAG DE WAARHEID DAAROM NIET OP TAFEL KOMEN? KAN RUTTE ZICH DAAROM ‘NIETS MEER HERINNEREN’?

ALLE ‘HOOFDROLSPELERS’ IN HET DRAMA VAN DE ‘IRAKESE BURGERDODEN’ HEBBEN PROMINENTE POSITIES IN HET DEMMINK-PEDONETWERK * HENNIS WAS ‘DE BARDAME VAN DE PINOKKIO-BAR’ VOORDAT ZE DOOR DE PEDO’S WERD ‘GESCOUT’ VOOR EEN TOPPOSITIE BINNEN DE VVD

KOENDERS KWAM AL VOOR IN DE SAMSON-FILES ALS STAMGAST VAN HET DUTROUX-PEDO-BORDEEL IN AMSTERDAM * STEUR WAS WATERDRAGER VOOR DEMMINK OP JUSTITIE * EN DAN NATUURLIJK MARK RUTTE ZELF…

Eén reactie op “WAREN DE ‘BURGERDODEN’ IN IRAK EEN SATANISCH OFFER VAN DE PEDOFIELEN? MAG DE WAARHEID DAAROM NIET OP TAFEL KOMEN? KAN RUTTE ZICH DAAROM ‘NIETS MEER HERINNEREN’?”

  1. Was “Dresden” tijdens Carnaval, eindresultaat op Aswoensdag een satanisch offer.

    Een oorlogshandeling tussen legitieme staten was het in ieder geval niet…..en volgens het (psychopaat PB) BV OM, hebben ze (gek genoeg….ze vervolgen ieder wissewasje tot dat er dood bij neervalt) niet de bevoegdheid om deze typisch psychopatische horror-crime, extreem weerzinwekkend onder dekmantel van oorlog, TE VERVOLGEN.

Geef een reactie