‘WAT ALS ER NOU HELEMAAL GEEN VIRUS IS EN STIEKEM EEN DERDE WERELDOORLOG WORDT GEVOERD? WAT ZIJN ZE MET ONS VAN PLAN?’

LANGZAAM MAAR ZEKER ZIE JE NEDERLAND OVERHELLEN WEG VAN DE LEUGENS VAN RUTTE EN OSTERHAUS RICHTING ‘COMPLOTTHEORIEEN’ * SPREAD THE WORD, MAIL ROBERT@JENSEN.NL: HIJ IS IN FEITE ONZE ENIGE HOOP

3 Replies to “‘WAT ALS ER NOU HELEMAAL GEEN VIRUS IS EN STIEKEM EEN DERDE WERELDOORLOG WORDT GEVOERD? WAT ZIJN ZE MET ONS VAN PLAN?’”

  1. Er is wel degelijk een nieuwe variant van het coronavirus maar op zich is dat niets bijzonders. De tegen de uitbraak genomen maatregelen zijn één grote opgeblazen scam zoals deze bekende Duitse longarts ons hier uitlegt:

    https://www.youtube.com/watch?v=XnlT3rPNUp0

    Zoals ik al eerder vermeldde: dit vieze zaakje is alleen maar bedoeld om de economie te crashen teneinde een herstart van het kapot gegraaide monetaire systeem mogelijk te maken. Jullie worden door zware criminelen geregeerd. Hier in Hongarije wordt de economie NIET vernietigd en de genomen maatregelen zijn hier zeer aanvaardbaar voor iedereen (slechts bedoelt om een opnamepiek in de ziekenhuizen te voorkomen) en van korte duur. De EU is verdwenen (nooit werden de landsgrenzen beter bewaakt dan nu) en Von der Leyen is nu de best betaalde werkloze moeder. Over ongeveer drie jaar verdwijnt de3 Euro en komt er een nieuwe munteenheid.

    1. Het vorige coronavirus heette WO-2. Ook alleen maar bedoelt om de economie te vernietigen. Hebben we het spel nu eindelijk dóór? Ga dan NOOIT meer stemmen en gooi uw TV uit het raam en de krant er achteraan.

Geef een reactie