WAT BLIJFT ER NOG OVER VAN ‘RECHTBANKVERSLAGGEVER’ CHRIS KLOMP?

UNIEKE VIDEO WAARIN MICHA CHRIS KLOMP ONTMASKERT ALS HITMAN VAN DE STAAT * KLOMP IS DE MEEST ETTERENDE ZWEER OP HET ROTTENDE LICHAAM VAN DE STERVENDE MSM * LEES DE NIEUWE COLUMN VAN MICHA OP NIBURU.CO OVER CHRIS KLOMP

‘We gaan je afmaken en roosteren van top tot teen’

Aldus de kop van een artikel over de zitting van 6 oktober waarin ik in hoger beroep ging tegen een veroordeling wegens (doods)bedreiging van Telegraaf-journalist Bart Mos. Het artikel verscheen op de site van het AD en is van de hand van Chris Klomp. De kop zou een citaat zijn dat uit mijn mond komt. Enig bewijs hiervoor geeft Klomp niet. Wel staat vast -dit is door mij onthuld- dat Klomp werkt voor de politie en bij Defensie een speciale training heeft gekregen voor het manipuleren van de massa. Tevens staat vast dat Klomp aangifte heeft gedaan tegen Micha omdat die laatste heeft geschreven dat er ‘bloed aan zijn handen kleeft van vermoorde kinderen’. LEES VERDER OP NIBURU.CO

5 Replies to “WAT BLIJFT ER NOG OVER VAN ‘RECHTBANKVERSLAGGEVER’ CHRIS KLOMP?”

 1. Ik ben zelf een paar jaar terug ook zo’n MIVD agent tegen gekomen.

  Nadat ik hem dronken kreeg, kwam ik er achter dat hij audiëntie had gehad bij de paus in Rome. Het verwonderlijk vond ik, dat hij zich niet voor schaamde voor die audiëntie, zich niet bewust was van het hoogverraad van een MIVD agent, als die en audiëntie krijgt bij de paus. Ik vroeg hem of hij informatie uit Rome mee nam voor zijn baas, maar daar bleek geen vraag naar te zijn bij defensie.

  Die MIVD agenten zijn zelf helemaal geïndoctrineerd.
  Superintelligent, maar al die intelligentie dient slechts de vijand van ons land. Zo is Bart Mos. Bart Mos werkt voor de paus. Want laten we wel wezen, waar is weer meer pedofilie dan in het Vaticaan Micha! Als hij daar goed voor betaald wordt, dan is dat vanwege steekpenningen, waarvan hij niet begrijpt, ook niet zal kunnen begrijpen, dat het steekpenningen zijn.

  Dergelijke lui hebben geen contact meer met de realiteit.
  Ze geloven alleen wat zogezegd politiek correct is, ze geloven alleen wat hun baas wil dat ze geloven. En als je ze dan een terechte opsodemieter geeft, dan begrijpen ze niet waarom. Bart Mos gelooft dat Rusland de agressor is, hoewel Rusland Nederland geen sancties heeft opgelegd. Bart Mos gelooft in het Al Quaida complot, gelooft in de vele complotten door Rusland, en heeft daar geen morele overwegingen bij. Daar is hij niet toe in staat. Volledig dwaas, volledig geïndoctrineerd, zoals alle MIVD agenten. Moorden met een blinddoek op. Een robot voor orders, orders die hij vaak niet kan doorzien.

  Zullen ze niet begrijpen.
  Veel ministers in Nederland waren lid van Opus Dei, dat is de “MIVD van de vijand”, dus ze doen zichtbaar erg slecht werk. Ook al krijgen ze daar riante bedragen voor, als ze hun werk niet doen dan zijn het steekpenningen. Gestolen van de burgers hier.

 2. Niburu is het enige gekkieblog waar Kat volledig tot zijn recht komt. Zomaar een greep uit het nieuws van de laatste weken: UFO vernietigt chemtrail boven Parijs, Meer mensen mensen die zomaar in het niets verdwijnen, geschrokken alien rent naar ruimteschip en vliegt weg. En dat gelooft Kat natuurlijk ook allemaal.

  1. Waarde DZH,
   Journalisten, bestaan die nog? Noem het liever verslaggevers.
   Luister eens naar ‘Dirk Koch’ in Zwischentöne 25.09.2016 DFL-radio. Oud journalist van ‘Der Spiegel’ (toen dat nog echte onderzoeksjournalistiek bedreef)Nou niet direct zeggen “die waren hartstikke fout in WW2” maar de jaren tussen 1950 – 1975

Geef een reactie