WAT EEN BOMBSHELL RED PILL WEER! MET O.A. HET EPSTEIN-ADVOCATENKANTOOR AAN DE KEIZERSGRACHT STARRING S. SMEETS EN G. SPONG: HORRORS BEYOND BELIEF!

GERARD SPONG IS NET ZO ONTKWETSBAAR ALS JORIS DEMMINK, JAAP VAN DISSEL, GERARD ‘T HOOFT EN MARK RUTTE: DIT ZIJN DE KEY PLAYERS VAN DE SADO PEDO-DEEP STATE

2 Replies to “WAT EEN BOMBSHELL RED PILL WEER! MET O.A. HET EPSTEIN-ADVOCATENKANTOOR AAN DE KEIZERSGRACHT STARRING S. SMEETS EN G. SPONG: HORRORS BEYOND BELIEF!”

  1. Word je trouwens niet medeplichtig aan gruwelmoord, als je zeker weet dat bijv. Van Dissel, door perverse lusten gedreven, met de regelmaat van de klok kleine meisjes (en weerloos gemaakte anderen) hun nek breekt of anderszins gruwelijk vermoordt en verkracht en je laat hem frank en vrij rondfietsen…….omdat de perverse “oranje paradijs wetgeving en handhaving” je verbiedt om, ter zelfverdediging, dat universele gevaar (voor de mensheid zelve) UIT TE NEMEN ???

  2. Hij wordt door en BINNEN de psychopathocratie, waar Oranje dromen werkelijkheid worden, niet aangepakt. Verder is ie gewoon kwetsbaar als iedereen.
    Geldt ook voor Demmink en Van Dissel.

Geef een reactie